Архів новин за 5 лютого 2024 года

  • 5 переваг бухгалтерії в хмарі5 переваг бухгалтерії в хмарі05 лютого 2024

    Кожен підприємець повинен сплачувати податки, відправляти звіти, відстежувати фінансові операції. Це необхідно як для виконання вимог законодавства, так і успішної діяльності в цілому.

  • Vodafone продовжив акцію «Доступний роумінг у подарунок» ще на 4 місяціVodafone продовжив акцію «Доступний роумінг у подарунок» ще на 4 місяці05 лютого 2024

    Vodafone Україна продовжив акцію «Доступний роумінг у подарунок» ще на 4 місяці. До 31 травня 2024 року абоненти Vodafonе будуть отримувати щомісяця 10 ГБ інтернету та 100 хвилин для розмов у подарунок у 30 країнах світу.

  • Київстар надає спеціальні пропозиції для бізнес-клієнтівКиївстар надає спеціальні пропозиції для бізнес-клієнтів05 лютого 2024

    У підтримку українського бізнесу Київстар оголошує спеціальні пропозиції на свої продукти і послуги для корпоративних клієнтів. Зокрема це стосується підключення інтернету для бізнесу в багатоквартирних будинках, IP-телефонії, Big Data-розсилок та мобільних тарифів.

  • Samsung розповіла, коли вийде розумна каблучка Galaxy RingSamsung розповіла, коли вийде розумна каблучка Galaxy Ring05 лютого 2024

    Розумну каблучку Samsung Galaxy Ring було представлено минулого місяця, але без точної дати виходу. Тепер компанія розкрила приблизне вікно запуску.

  • В AnTuTu розповіли, якими пристроями Apple користувачі задоволені найбільшеВ AnTuTu розповіли, якими пристроями Apple користувачі задоволені найбільше05 лютого 2024

    Розробники бенчмарка AnTuTu опублікували актуалізований рейтинг пристроїв Apple, якими найбільше задоволені користувачі. Перелік за січень 2024 року очолив iPad Pro 2 з діагоналлю 10,5 дюйма. Цим пристроєм задоволені 96,69% користувачів.

  • Секреты ставок на 1win: Как выигрывать больше?Секреты ставок на 1win: Как выигрывать больше?05 лютого 2024

    1win – это многофункциональная платформа для ставок на спорт, которая быстро набирает популярность среди любителей азартных игр. Это сайт, где пользователи могут испытать свои навыки прогнозирования и интуицию, ставя на различные спортивные события.



купить телефон в Одесі, Україна