Samsung розповіла, коли вийде розумна каблучка Galaxy Ring

22:21, 05.02.2024

Розумну каблучку Samsung Galaxy Ring було представлено минулого місяця, але без точної дати виходу. Тепер компанія розкрила приблизне вікно запуску.

Як повідомляється, новий для Samsung продукт вийде в другій половині року. Інших подробиць поки немає, але, цілком можливо, що компанія повторно представить кільце на великому заході наприкінці літа, де також покаже свої нові складні смартфони.

Нагадаємо, Galaxy Ring - це фактично той самий розумний браслет, але у форм-факторі кільця. Тобто у нього ті ж датчики і майже ті ж завдання, але немає екрана для взаємодії з пристроєм.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чохол на ноутбук: який обрати та де придбати для MacBook Air M2Чохол на ноутбук: який обрати та де придбати для MacBook Air M212:53 04.02.2024

    Купити чохол для ноутбука - це практичне і раціональне рішення, адже зазвичай аксесуар коштує не більше 5% від вартості пристрою, а економить іноді і до 50% від ціни при ремонті.

  • Apple витрачає «величезну кількість часу і зусиль» на штучний інтелектApple витрачає «величезну кількість часу і зусиль» на штучний інтелект23:07 03.02.2024

    Під час публікації звіту за перший квартал 2024-го фінансового року генеральний директор Apple Тім Кук прокоментував роботу компанії над штучним інтелектом. Він сказав, що Apple вкладає "величезну" кількість часу і зусиль у штучний інтелект, а подробиці з'являться пізніше цього року.

  • Нові подробиці про смартфон Redmi K70 UltraНові подробиці про смартфон Redmi K70 Ultra22:56 03.02.2024

    Інсайдер, відомий у Weibo під ніком Wisdom Pikachu, поділився новими подробицями про Redmi K70 Ultra. Так, повідомляється, що смартфон отримає акумулятор пристойної ємності - 5500 мАг (раніше йшлося, що в цій моделі буде акумулятор ємністю 5000 мАг).


купить телефон в Одесі, Україна