Apple витрачає «величезну кількість часу і зусиль» на штучний інтелект

23:07, 03.02.2024

Під час публікації звіту за перший квартал 2024-го фінансового року генеральний директор Apple Тім Кук прокоментував роботу компанії над штучним інтелектом. Він сказав, що Apple вкладає "величезну" кількість часу і зусиль у штучний інтелект, а подробиці з'являться пізніше цього року.

"Дивлячись у майбутнє, ми продовжимо інвестувати в ці та інші технології, які формуватимуть майбутнє. Це включає в себе штучний інтелект, на який ми продовжуємо витрачати величезну кількість часу і зусиль, і ми раді поділитися подробицями нашої тривалої роботи в цьому напрямку пізніше цього року".

Чутки припускають, що майбутній випуск програмного забезпечення Apple iOS 18 може стати "найбільшим" оновленням програмного забезпечення в історії операційної системи, при цьому, за чутками, в iOS 18 буде безліч функцій штучного інтелекту.

Подейкують, що Apple працює над технологією генеративного штучного інтелекту, яка поліпшить Siri, застосунок "Повідомлення" і багато іншого. ШІ може бути інтегрований в операційну систему, в такі додатки, як Apple Music, Pages, Xcode та інші.

Apple планує включити в Siri великі мовні моделі, щоб дозволити голосовому помічнику автоматизувати складні завдання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Нові подробиці про смартфон Redmi K70 UltraНові подробиці про смартфон Redmi K70 Ultra22:56 03.02.2024

    Інсайдер, відомий у Weibo під ніком Wisdom Pikachu, поділився новими подробицями про Redmi K70 Ultra. Так, повідомляється, що смартфон отримає акумулятор пристойної ємності - 5500 мАг (раніше йшлося, що в цій моделі буде акумулятор ємністю 5000 мАг).

  • Samsung Galaxy S25 отримає Snapdragon 8 Gen 4, а Galaxy S26 - Snapdragon 8 Gen 5Samsung Galaxy S25 отримає Snapdragon 8 Gen 4, а Galaxy S26 - Snapdragon 8 Gen 521:57 03.02.2024

    Незважаючи на те, що Samsung повернула свою однокристальну SoC Exynos у поточному поколінні флагманських смартфонів (Exynos 2400 застосовується в Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus для деяких регіонів), компанія не збирається відмовлятися від американських однокристальних систем для майбутніх флагманів.

  • Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 до виходу готовийФітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 до виходу готовий22:35 31.01.2024

    Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit2 вийшов у 2020 році, і відтоді пристрій не оновлювався. Але зараз Samsung готова представити наступника. Ба більше, пристрій обзавівся власною сторінкою на сайті Samsung в ОАЕ - і там розкрито всі характеристики.


купить телефон в Одесі, Україна