Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit3 до виходу готовий

22:35, 31.01.2024

Фітнес-браслет Samsung Galaxy Fit2 вийшов у 2020 році, і відтоді пристрій не оновлювався. Але зараз Samsung готова представити наступника. Ба більше, пристрій обзавівся власною сторінкою на сайті Samsung в ОАЕ - і там розкрито всі характеристики.

Чотири роки не могли пройти безслідно: Galaxy Fit3 набагато кращий за попередника. Фітнес-браслет отримав екран AMOLED з діагоналлю 1,6 дюйма і роздільною здатністю 402 х 256 пікселів. Бічні рамки корпусу металеві, але обрамлення дисплея - із пластику. Браслет отримає понад 100 тем оформлення і понад 100 спортивних режимів. Є датчик ЧСС, системи моніторингу сну і стресу.

У пристрої немає ні мікрофона, ні динаміка, ні тим паче eSIM, але він дає змогу відхиляти вхідні дзвінки на пов'язаний смартфон. Також Samsung повідомила, що не буде ні версії з NFC, ні підтримки сторонніх додатків.

Зате є захист IP68, пристойна автономність (до 13 днів), швидка зарядка (на 65% за 30 хвилин). Система зарядки - фірмова магнітна. Маса Samsung Galaxy Fit3 - 18,5 грама. Фітнес-браслет запропонують у трьох кольорах - чорному, білому і рожевому. Ціна поки не оголошена, але повноцінна прем'єра, судячи з усього, відбудеться вже дуже скоро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна