Чи варто купувати криптовалюту в Україні під час війни?

16:00, 31.08.2022

Купівля криптовалюти викликала багато питань як і в мирний час, так і під час війни. Адже з одного боку купуючи віртуальну валюту людина погоджується з усіма ризиками, але з іншого - перестає боятися інфляції своєї державної валюти.

У цій статті ми розповімо, які зміни відбулися у світі через війну, які зміни у світі цифрової валюти та як купити криптовалюту в Україні.

Які зміни в економіку ввела війна?

Війна між двома країнами призвела до змін в усьому світі, а не лише у них. Економіка почала входити у кризовий стан і, як наслідок, вартість фіатів почала падати, ціни на товари та послуги почали зростати, компанії та підприємства почали переживати важкі часи.

Це призвело до того, що люди почали активно думати, куди краще інвестувати свої кошти. Перше, що спадає на думку - це купівля нерухомості, доларів, криптовалюти та цінних паперів. 

Купити долари можна у будь-якому обмінникові, у тему цінних паперів людині без досвіду краще не лізти, а про те, як купити криптовалюту та чи варто це зараз робити ми і розповімо. 

Чи варто купувати криптовалюту під час війни?

Чим більше людина має інвестицій у різних сферах, тим краще вона застрахована. Тому купувати криптовалюту під час війни не просто можно, а потрібно. Але робити це слід звичайно з розумом. Прочитати інструкцію, як купити криптовалюту та відразу вкласти усі свої кошти - не дуже гарна ідея.

У будь-якій новій сфері потрібно починати з вивчення теорії і тільки після переходити до практики. Тому читаємо новини світу криптовалюти, аналізуємо зміни цін валют та знаходимо, які події цьому передували. Велику увагу зараз приділяємо новинам на тему “криптовалюта в Україні: купити / інвестувати / придбати і тд.”.

З чого почати інвестувати у криптовалюту?

Для того, аби купити криптовалюту в Україні слід визначитися із платформою та самою криптовалютою, адже і перших, і других існує близько тисячі видів. Якщо платформу рекомендується обрати одну, то видів криптовалют хоча б три.

На обраній платформі слід зареєструватися, поповнити свій баланс, розібратися у видах ордерів та визначитися з ним. Піся виставлення ордеру лишається підтвердити його та перевірити свій баланс.

Якщо у вас виникають питання, то ви завжди можете звернутися до служби підтримки. До речі, для того, щоб не виникало проблем при спілкуванні з менеджерами служби підтримки, обирайте платформу, яка підтримує мову, якою ви добре володієте.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как выбрать повербанкКак выбрать повербанк13:03 31.08.2022

    В современном мире наши телефоны играют важную роль в нашей повседневной жизни. Они помогают нам оставаться на связи с близкими, работой и окружающим миром. Но что происходит, когда в телефоне разряжается батарея? Вот тут-то и приходит на помощь powerbank.

  • TSMC: найгостріший дефіцит спостерігається на чіпи ціною від $0,5 до $10TSMC: найгостріший дефіцит спостерігається на чіпи ціною від $0,5 до $1018:38 30.08.2022

    Голова найбільшого контрактного виробника чіпів, тайванської компанії TSMC, на галузевому симпозіумі в черговий раз визначив "больові точки" напівпровідникової галузі, яка вже не перший рік бореться з дефіцитом компонентів.

  • Почему на iPhone изображено надкушенное яблокоПочему на iPhone изображено надкушенное яблоко21:04 29.08.2022

    Уже много лет американский бренд с фруктовым названием Apple презентует миру продукцию, на которой изображен всемирно известный логотип компании — надкушенное яблоко.