Чутки: Apple Watch Ultra 2, AirPods Pro 2, iMac з екраном понад 30 дюймів та інші новинки

06:53, 26.06.2023

Редактор Bloomberg Марк Гурман розповів про нові продукти Apple. Поряд із лінійкою iPhone 15 цієї осені клієнти можуть очікувати запуску Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra другого покоління.

Додаткові оновлення лінійки Mac, такі як пристрої MacBook і MacBook Pro на базі Apple M3, не очікуються до кінця цього року або початку 2024 року. Примітно, що Гурман повідомляє, що нові iMac з 24-дюймовими екранами перебувають у розробці після повного пропуску покоління M2, а також абсолютно нова модель iMac з екраном понад 30 дюймів.

Проте Гурман не повідомив точних характеристик 30-дюймового iMac, за винятком того, що він перебуває на ранній стадії розробки. Це означає, що ми ще не знаємо, чи містить він чип Apple M3, M3 Pro, M3 Ultra або щось іще.

Гурман також підтвердив, що нові моделі iPad мають вийти 2024 року, включно з моделями iPad Pro з OLED-екранами та оновленим iPad Air.

AirPods Pro третього покоління, нова телевізійна приставка Apple TV та інші продукти для розумного будинку також перебувають "на ранній стадії розробки".

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна