Чутки: Cyberpunk 2077 виявилася жертвою недбалості студії, що допомагала з тестуванням гри

11:48, 27.06.2022

Портал Forbes звернув увагу, що ютубер Upper Echelon Gamers у своєму недавньому відео розповів про можливу причину проблемного запуску рольового бойовика Cyberpunk 2077 від CD Projekt RED.

Нагадаємо, на старті Cyberpunk 2077 критикували за недбале технічне виконання (особливо на консолях) і велику кількість багів різного ступеня тяжкості — виправляти становище продовжують досі.

За даними Upper Echelon Gamers, у такому жалюгідному стані на запуску Cyberpunk 2077 опинилася через недбалість студії Quantic Lab, яка допомагала CD Projekt RED із тестуванням гри.

Згідно з звітом блогера, заснованому на надісланому йому інформатором 72-сторінковому документі, Quantic Lab перебільшувала у спілкуванні з CD Projekt RED розмір своєї команди та досвідченість співробітників.

Крім того, Quantic Lab мала квоту на кількість знайдених у день багів, у зв'язку з чим тестувальники завалювали CDPR сотнями звітів про дрібні помилки, тоді як на пошук і вирішення критичних проблем часу не вистачило.

Отриманий Upper Echelon Gamers документ містить детальну та конфіденційну інформацію про процес виробництва Cyberpunk 2077, включаючи імена співробітників та всілякі терміни.

Cyberpunk 2077 вийшла в грудні 2020 року на PC (Steam, GOG, EGS), PS4, Xbox One та в Google Stadia, а в лютому 2022-го дісталася PS5, Xbox Series X та S. Реліз першого (і останнього?) сюжетного доповнення до гри очікується 2023-го.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна