Чутки: Samsung представить складні смартфони Galaxy Z Fold 5 і Z Flip 5 вже 26 липня

23:03, 16.05.2023

Раніше повідомлялося, що компанія Samsung представить нові складні смартфони раніше, ніж зазвичай, але точна дата не була озвучена. Тепер же південнокорейське видання Chosun заявило, що флагманські апарати Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5 дебютують 26 липня, а їхні продажі почнуться 11 серпня.

У повідомленні сказано, що захід Galaxy Unpacked, у рамках якого південнокорейська компанія анонсує згадані смартфони, відбудеться в Сеулі, столиці Південної Кореї, а не в США, як це було раніше. Джерело зазначає, що причина більш раннього анонсу розкладних смартфонів пов'язана з уповільненням напівпровідникового бізнесу Samsung. На цьому тлі компанія хоче спробувати поліпшити своє фінансове становище за рахунок більш раннього запуску флагманських пристроїв.

На додаток до цього запуск Galaxy Fold 5 і Galaxy Flip 5 у липні означає, що смартфони вийдуть на ринок значно раніше iPhone 15, які, найімовірніше, будуть представлені у вересні. Такий розрив, ймовірно, допоможе Samsung реалізувати більше флагманських пристроїв. За рахунок цього компанія може частково компенсувати показники двох попередніх слабких кварталів (за підсумками першого тримісячного відрізка компанія зафіксувала найнижчий операційний прибуток за 14 років).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна