Довгоочікувана прошивка Samsung Galaxy S23 Ultra поліпшить не тільки камеру

22:35, 15.06.2023

Перевірений інформатор Ice Universe, який отримує дані з відділу досліджень і розробок Samsung, опублікував нову інформацію про майбутнє оновлення для флагманського смартфона Samsung Galaxy S23 Ultra.

"Я думаю, що користувачі Samsung Galaxy S23 з нетерпінням чекають червневого оновлення, тому я поспілкувався зі співробітниками, які тестують прошивку, і вони розповіли про свої враження. Виявляється, час автономної роботи Samsung Galaxy S23 Ultra з червневою прошивкою, як і раніше, відмінний, при цьому загальна плавність роботи покращилася." - Ice Universe.

Раніше стало відомо, що Samsung тестує нову функцію для камери Galaxy S23 Ultra, яка забезпечить дворазове наближення. Тут варто зробити важливе уточнення: йдеться виключно про портретний режим зйомки. Samsung Galaxy S23 Ultra зможе використовувати основний датчик зображення роздільною здатністю 200 Мп для 2-кратного зуму без втрати якості під час зйомки відеороликів.

Днями те саме джерело повідомляло, що довгоочікувана червнева прошивка для флагманської серії смартфонів Samsung Galaxy S23 не вийде цього тижня, як очікувалося раніше.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна