Дзвінки через BiP Out зросли в 5 разів за місяць війни

13:03, 05.04.2022

Мультифункціональний месенджер BiP, який входить до цифрового портфоліо lifecell, став справжнім лайфхаком для абонентів, які змушені були покинути Україну через війну. Про це свідчить сплеск активності його використання для дзвінків із-за кордону, починаючи з 24 лютого 2022 року.

lifecell зафіксував у середньому в 5 разів більше дзвінків через функцію BiP Out із-за кордону у березні як порівняти з лютим 2022 року. Станом на кінець березня значне зростання спостерігається у більшості країн, куди змушені були виїхати українці у зв’язку з війною.
Майже у 7 разів більше таких дзвінків було здійснено з Румунії та Молдови. З території Німеччини українці телефонували у 5,5 разів частіше, ніж до війни. Значний голосовий трафік через функцію BiP Out спостерігається останній місяць у Польщі та Чехії – він зріс майже вчетверо, а також в Угорщині та Словаччині – втричі більше дзвінків.

Завдяки функціям BiP In та BiP Out абоненти lifecell мають можливість залишатися на зв’язку за кордоном, не витрачаючи додаткові кошти на роумінг. Адже у BiP можна приймати дзвінки або дзвонити на будь-які номери, незважаючи на те, де перебуває співрозмовник. Навіть якщо він перебуває за кордоном, за роумінг платити не потрібно. Коли абонент перебуває за межами України, знаходиться в зоні Wi-Fi і телефонує додому через функцію BiP Out - дзвінки тарифікуються так, наче він перебуває вдома, і надаються за рахунок пакетних хвилин. Коли включені у пакет хвилини вичерпалися, тарифікація на вихідні дзвінки відбувається згідно з умовами тарифного плану так, наче абонент телефонує в Україні. Усі вхідні дзвінки (BiP In) в месенджер BiP з будь-якого номеру безкоштовні.

Перевагою BiP є те, що на відміну від інших месенджерів, абонент може телефонувати навіть на ті номери, де BiP не встановлений.

За умови наявності інтернет-з’єднання (мобільного інтернету чи Wi-Fi) BiP Out також можна використовувати в укриттях та бомбосховищах, обладнаних Wi-Fi, та для дзвінків з послугою «BiP SOS-пакет», коли на рахунку 0 грн.

Завантажити месенджер BiP та дізнатися про всі його доступні функції можна за посиланням.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна