EA анонсувала мобільну гру по всесвіту «Володаря кілець» та «Хоббіта»

19:08, 10.05.2022

Компанія Electronic Arts анонсувала мобільну покрокову рольову гру The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth у партнерстві у Middle-earth Enterprises. У ній буде широкий список персонажів із «Володаря кілець» та «Хоббіта», а також знамениті події з книг та фільмів.

Відповідно до заяви, гра буде натхненна Середзем'ям, описаним у творах Дж. Р. Р. Толкіна (J. R. R. Tolkien). Крім подій та персонажів із книг, вона запропонує шанувальникам «захоплюючу оповідь, покрокові бої, глибоку систему колекціонування», а також соціальні та змагальні режими.

Розробляє гру студія Capital Games, яка раніше займалася Star Wars: Galaxy of Heroes. Відомо, що влітку пройде обмежене бета-тестування проекту.

Electronic Arts і раніше працювала з ліцензією "Володаря кілець". Вона випустила кілька ігор, пов'язаних із фільмами на початку двохтисячних. В останні роки проекти у всесвіті Толкіна розроблялися компанією Warner Bros. та студією Monolith Productions. Останнім із них була Middle-earth: Shadow of War, що вийшла у 2017 році.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна