EA показала анонсуючий трейлер футбольного симулятора EA Sports FC 24 з Голанном, Пеле, Зіданом, Роналдіньо і Пірло

23:23, 10.07.2023

Слідом за недавнім витоком американський видавець і розробник Electronic Arts представив анонсуючий трейлер і обкладинку преміального видання EA Sports FC 24 - свого наступного футбольного симулятора після FIFA 23.

Півторахвилинний кінематографічний ролик містить таких зірок світового футболу сьогодення і минулого, як Ерлінг Голанн (Erling Haaland), Пеле (Pele), Роналдіньо (Ronaldinho), Зінедін Зідан (Zinedine Zidane) і Андреа Пірло (Andrea Pirlo).

У коментарях до трейлеру глядачі відзначають його високу якість, діляться очікуваннями від гри і проводжають "легендарну епоху", коли футбольні симулятори EA називалися FIFA. "Прощавай, FIFA. Дякую за спогади", - написав один із фанатів.

Жодними подробицями EA Sports FC 24 розробники не поділилися, але пообіцяли виправити становище 13 липня на спеціальній трансляції. Також Electronic Arts показала обкладинку гри у виданні Ultimate (див. зображення нижче).

За даними інсайдера billbil-kun, EA Sports FC 24 надійде в продаж 29 вересня для ПК і консолей поточного і минулого поколінь. Покупцям видання Ultimate нібито покладається цілих сім днів раннього доступу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна