Electronic Arts засвітила банер і назву нової Need for Speed ​​– анонс вже цього тижня

01:06, 05.10.2022

Як і передбачалося, анонс наступної частини гоночної серії Need for Speed ??від Electronic Arts та Criterion Games довго чекати не доведеться. Більше того, видавництво ненавмисно розкрило про гру те, що ще мало триматися в секреті.

Нагадаємо, у публікації на сайті Insider Gaming від 29 вересня перевірений інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) повідомив, що до анонсу нової Need for Speed ??залишається менше двох тижнів.

Так у результаті і виявилося: анонсуючий трейлер наступної частини Need for Speed ??буде представлений 6 жовтня о 18:00 за київським часом. YouTube-плеєр майбутнього ролика прикріплений нижче.

Що стосується розсекречених раніше подробиць, то Electronic Arts на своєму сайті ненароком засвітила банер нової гри (прикріплений нижче). Як стало відомо з витоку, проект і справді отримає назву Need for Speed: Unbound.

За чутками, Need for Speed: Unbound вийде 2 грудня на ПК та консолях нинішнього покоління. Гра нібито поєднає фотореалізм з елементами аніме, запропонує нову соціальну функцію «Зустрічі» (Meetups) та унікальні траси.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна