Електронне пенсійне, посвідка на проживання, документи англійською та шеринг авто вже в Дії

23:53, 31.08.2022

Повномасштабна війна не змінила наших планів щодо цифровізації. Ми продовжуємо створювати найзручнішу державу, спілкування із якою мінімальне, а користь — максимальна.
Тепер користувачам доступні такі сервіси:

  • Пенсійне посвідчення
  • Посвідка на тимчасове або постійне проживання
  • Англомовні версії закордонного паспорта, водійського посвідчення та техпаспорта на авто
  • Шеринг авто. Повернули в Дію послугу, яка була тимчасово призупинена через війну
  • Сплата штрафів від патрульної поліції. З лютого ця функція також була призупинена.

Тепер ви знов можете одразу сплатити у декілька кліків, якщо порушили ПДД. Згодом ми відновимо також сплату штрафів за фото та відеофіксацією.

Оновіть застосунок для того, щоб скористатися ними. Діліться фідбеком у соцмережах. Детальніше про кожну нову послугу розповімо в наших соцмережах згодом.

Нові сервіси реалізовані Мінцифрою спільно з Міністерство соціальної політики України, Пенсійний фонд України, Державна міграційна служба України, Міністерство внутрішніх справ, Головний сервісний центр МВС, Державна IT-компанія ДП Інфотех за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Швеції.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чи варто купувати криптовалюту в Україні під час війни?Чи варто купувати криптовалюту в Україні під час війни?16:00 31.08.2022

    Купівля криптовалюти викликала багато питань як і в мирний час, так і під час війни. Адже з одного боку купуючи віртуальну валюту людина погоджується з усіма ризиками, але з іншого - перестає боятися інфляції своєї державної валюти.

  • Как выбрать повербанкКак выбрать повербанк13:03 31.08.2022

    В современном мире наши телефоны играют важную роль в нашей повседневной жизни. Они помогают нам оставаться на связи с близкими, работой и окружающим миром. Но что происходит, когда в телефоне разряжается батарея? Вот тут-то и приходит на помощь powerbank.

  • TSMC: найгостріший дефіцит спостерігається на чіпи ціною від $0,5 до $10TSMC: найгостріший дефіцит спостерігається на чіпи ціною від $0,5 до $1018:38 30.08.2022

    Голова найбільшого контрактного виробника чіпів, тайванської компанії TSMC, на галузевому симпозіумі в черговий раз визначив "больові точки" напівпровідникової галузі, яка вже не перший рік бореться з дефіцитом компонентів.


купить телефон в Одесі, Україна