Embracer похвалилася продажами останніх Tomb Raider та Deus Ex

13:17, 04.05.2022

У рамках презентації шведського холдингу Embracer Group, присвяченої придбанню західних активів Square Enix, розкрили останню інформацію про продаж ігор серій Tomb Raider та Deus Ex.

Як стало відомо, обсяг продажів усіх ігор серії Tomb Raider перевищив 88 млн. копій (85 млн. у жовтні 2021 року), 38 млн. з яких припадає на нову трилогію. Ще 53 млн завантажень залучили платні мобільні розваги з франшизи.

У Deus Ex показники скромніші: 12 млн проданих копій у сумі у Deus Ex: Human Revolution (зокрема режисерське видання) та Deus Ex: Mankind Divided, а також 2 млн завантажень преміальних мобільних ігор.

Нагадаємо, сьогодні Embracer Group оголосила про намір придбати за $300 млн Crystal Dynamics, Eidos Montreal та Square Enix Montreal, права на Tomb Raider, Deus Ex, Thief, Legacy of Kain та більш ніж 50 вже випущених ігор з каталогу Square Enix.

Що стосується продовження Tomb Raider і Deus Ex, то нова частина «розкрадальниці гробниць» вже в розробці на Unreal Engine 5, а серія Deus Ex завмерла після слабких продажів Mankind Divided.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна