Ентузіасти зробили за Apple усю роботу - вони зібрали розкладний iPhone

07:40, 09.11.2022

Чутки про те, що Apple готує розкладний iPhone, ходять вже давно, але компанія поки що ніяк не підтверджувала роботи над такою моделлю. Ось і доводиться користувачам, які чекають-не дочекаються такий iPhone, брати справу в свої руки. Якщо це руки хоча б інженера-любителя (або групи таких інженерів), то все може вийти.

У Китаї група користувачів зібрала розкладний iPhone і назвала його iPhone V. Апарат отримав корпус-розкладачку на кшталт Galaxy Z Flip. Донором корпусу послужив Motorola RAZR 2020 (втім, корпус все одно довелося допрацьовувати), донор компонентів – iPhone 13 Pro. Фактично, вся робота полягала в тому, щоб впровадити компоненти звичайного iPhone у корпус складаної моделі. Як це було, добре демонструє докладний (цілих 17 хвилин, і все китайською) відеоролик.

У нижній частині корпусу розмістилася материнська плата з однокристальною системою та пам'яттю, у верхній частині – акумулятор та модулі камер. Робота велася протягом року (!), але навіть зараз проект перебуває на стадії прототипу. Втім, робочий прототип: екран згинається, камера та інші частини або компоненти – працюють.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна