Fallout 4 стала найуспішнішою грою в Європі минулого тижня - продажі підскочили на 7500%

18:40, 20.04.2024

Успіх серіалу Fallout заразливий: спочатку популярність шоу позначилася на іграх франшизи в Steam, а тепер перекинулася на європейський цифровий і роздрібний ринок, де продажі Fallout 4 показали астрономічне зростання.

Як повідомляє портал GamesIndustry.biz з посиланням на дані аналітичного агентства GSD, через майже дев'ять років після релізу Fallout 4 вирвалася на перше місце щотижневого європейського чарту продажів.

Сталося це тому, що порівняно з тижнем до цього продажі Fallout 4 у європейському роздробі та "цифрі" зросли відразу на 7500 %. Основна частина продажів (69 %) припала на PC, а решта розділилися між PlayStation і Xbox.

Настільки різкий стрибок популярності Fallout 4 серед європейських покупців пояснюється двома факторами: успіхом нещодавнього серіалу, що вийшов, і щедрими знижками на ігри серії, якими супроводили прем'єру шоу.

Так, наприклад, Fallout 76 завдяки ажіотажу та акціям закінчила тиждень на восьмому місці європейського чарту (85 % продажів припали на ПК), Fallout: New Vegas розташувалася на дев'ятому, а Fallout 3 замкнула десятку.

Збірка Fallout Classic Collection дотягнулася до 43-го місця, Fallout 2 - до 57-го, а оригінальна Fallout - до 70-го. Редакція GamesIndustry.biz передрікає, що завдяки популярності серіалу ігри затримаються в рейтингу ще на якийсь час.

Fallout 4 дебютувала в листопаді 2015 року на PC (Steam), PS4 і Xbox One, а з виходом оновлення "наступного покоління" 25 квітня 2024-го з'явиться також в Epic Games Store, на PS5, Xbox Series X і S.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна