Флагман 2023 року! Oscal Pad 10 нарешті з’явився в офіційному тизері: 10,1-дюймовий екран і батарея 6580 мАг

21:14, 30.12.2022

OSCAL, процвітаючий технологічний бренд, налаштований на те, щоб дозволити кожному насолоджуватися розумними пристроями з ТОП продуктивністю та модним дизайном за прийнятними цінами. Протягом багатьох років компанія створює пристрої зі стильним дизайном і тонким корпусом для молодих користувачів, про що свідчить величезний успіх Oscal C80 на ринку. З невпинним прогресом Oscal планує свій останній флагманський планшет, Oscal Pad 10, який має вийти на ринок після запуску першого планшета бренда - Pad 8. Очікується, що Oscal Pad10 матиме деякі оновлення щодо розваг, ефективності та зручності з вражаючим 10,1-дюймовим екраном, який підтримує Widevine L1, режим ПК,  має потужний акумулятор на 6580 мАг і потужний чіпсет UNISOC T606 та інтерфейс Doke OS P_V3.0.

https://s.click.aliexpress.com/e/_okjunbx

Давайте подивимося на більшість специфікацій, які вже відомі з офіційних джерел.

Отримайте неперевершені розваги, які забезпечує:

10,1-дюймовий екран, підтримка Widevine L1, подвійні динаміки Smart-K і акумулятор на 6580 мАг

Попередні витоки інформації свідчать про те, що Oscal Pad 10 отримає ультратонкий і легкий корпус товщиною 8,9 мм, завдяки чому його буде зручно взяти з собою в будь-який час і легко переносити куди завгодно. Планшет буде елегантним і пропонуватиме три варіанти кольорів: зелений м’ятний, сріблястий з присмаком місячного світла та сірий діамант.

Що стосується дисплея, передбачається використання 10,1-дюймового екрана з роздільною здатністю 1200х1920, який точно вразить вас під час перегляду улюблених відео. Oscal Pad10 запропонує підтримку Google Widevine L1, що зробить його ще більш привабливим варіантом для перегляду медіа в поєднанні з підтримкою мобільних даних, тож ви зможете транслювати у форматі 1080P на веб-сайтах, таких як Netflix, Amazon Prime, Hulu тощо.

Важливо, що пристрій отримає подвійні динаміки Smart-K, які, мабуть, є родзинкою Oscal Pad 10, забезпечуючи стереозвук, коли ви слухаєте музику, дивитеся телевізор або телефонуєте.
Крім того, Oscal Pad 10, ймовірно, буде оснащений акумулятором на 6580 мАг. Коли він повністю заряджений, він допоможе вам протягом дня чи довгої подорожі, не турбуватись про розряд акумулятора.

Більша ефективність для щоденних завдань:

UNISOC T606, режим ПК, підтримка бездротової клавіатури та миші, камери 8 МПікс.+13 МПікс.

Згідно з офіційним витоком, Oscal Pad 10 може похвалитися 8-дерним процесором UNISOC T606, який може впоратися з будь-яким інтенсивним завданням, яке ви поставите перед ним, і це, безперечно, пристрій, на якому ви зможете багато чого зробити у «важких» додатках, в тому числі при роботі з графікою.

Багатозадачність без зусиль реалізується завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті та 6 ГБ віртуальної оперативної пам’яті. Планшет також оснащений постійним накопичувачем на 128 ГБ, який підтримує розширення пам’яті картками MicroSD до 1 ТБ, що усуває проблему з нестачею пам’яті.

Згідно з чутками, Oscal Pad 10 підтримуватиме режим ПК, що дозволить вашому планшету функціонувати як комп’ютер у поєднанні з бездротовою клавіатурою та мишею, підвищуючи продуктивність вашої роботи до нових висот.

Щодо камери, Oscal Pad10 оснащений 13-мегапіксельною камерою Sony IMX319, що стане гарним помічником в тому числі і для сканування документів, а також 8-мегапіксельною камерою Samsung 5K4H7 в якості фронтальної пам’яті, щоб робити приголомшливі фотографії ваших улюблених моментів.

Підвищена зручність для посилення продуктивності: Doke OS _P V3.0

Як стало відомо, Oscal Pad 10 поставлятиметься з попередньо встановленою ОС Doke OS _P V3.0, яка базується на Android 12, що покращує дизайн, зручність і плавність роботи. Виробник представив Versatile Desktop, який дозволяє легко групувати програми разом, закривати папки, блокувати макет робочого столу та легко налаштовувати піктограми. Деякі зручні функції будуть включені в Smart Floating Windows, наприклад, буде можливість провести пальцем ліворуч або праворуч, а потім затриматись в межах бічної панелі, щоб змінити робочий екран.

Інші важливі моменти:

Крім всього перерахованого, Oscal Pad 10, здається, оснащений навігацією 4-в-1, яка служить вашим захистом, надаючи власнику точне місцезнаходження. Планшет також заслуговує вдячності за надання власнику подвійного 4G, який можна використовувати для двох SIM-карт або однієї сімки та карти пам’яті. До речі, ви можете отримати доступ до свого пристрою на льоту за допомогою Face Unlock.

Ціна та наявність:

Хочете дізнатися більше про планшет? Повідомляється, що світова прем’єра відбудеться з 9 по 13 січня 2023 року за тихоокеанським стандартним часом всього з ціною всього в $129,99 (знижка 50% від роздрібної ціни в $259,99). Натисніть тут, щоб отримати більше інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна