Новий флагманський смартфон Blackview High-End BV9200 2023 року переосмислить концепцію захищених телефонів

14:08, 29.12.2022

Blackview, китайський бренд надійних телефонів, який швидко розвивається, відіграє важливу роль у розробці надійних телефонів. Довгий час Blackview прагне реалізувати більше можливостей у надійних смартфонах. Крім виконання базових функцій, вони додають більшої вартості надійним телефонам. Як оголосила команда компанії, Blackview готується до випуску свого нового флагманського захищеного телефону BV9200, який, як стверджується, є найкращим захищеним мобільним пристроєм на сьогоднішній день, з декількома оновленнями щодо розваг, часу автономної роботи, ефективності, індивідуальності та практичності.

Але які особливості та деталі нового бестселлера? Давайте дізнаємось про деякі деталі.

https://s.click.aliexpress.com/e/_ok9Po6l

5 великих оновлень у Blackview BV9200

Відповідно до офіційного витоку, Blackview доклав багато зусиль до BV9200, досягнувши значного прориву в кількох сферах, включаючи розваги, час автономної роботи, ефективність, індивідуальність і практичність. Це не лише прорив для самого бренду, але й значний прорив для надійних телефонів.

NO.1 Розваги Оновлення: 6,6-дюймовий дисплей і звук Harman AudioEFX і камери ArcSoft


Абсолютно новий 6,6-дюймовий дисплей: висока частота оновлення 120 Гц і висока роздільна здатність 2,4 K


Blackview BV9200, очікується, матиме практичний дисплей розміром 6,6 дюйма з високою роздільною здатністю 2,4 K у поєднанні з високою частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує чіткішу насолоду від перегляду. Заявлено, що дисплей сертифікований TUV Rheinland Low Blue Light, який може зменшити небезпечне синє світло, щоб переконатися, що очі людей найкраще захищені під час використання телефонів протягом тривалого часу. Примітно, що матеріал дисплея BV9200 виготовлено з міцного скла CORNING® GORILLA® GLASS 5, що підвищує рівень захисту від пошкоджень від падінь і подряпин, дозволяючи вам працювати або досліджувати на відкритому повітрі без будь-яких побоювань.

Абсолютно новий звук Harman AudioEFX: звук Harman AudioEFX і подвійні динаміки Smart-PA BOX


Відповідно до офіційного витоку, Blackview BV9200 вперше підтримуватиме Harman AudioEFX, який містить 5 різних голосових режимів, включаючи Smart, Music, Movie, Games і Voices, що дає користувачам можливість насолоджуватися високою якістю звуку. Примітно, що подвійні динаміки smart-PA BOX також адаптовано до Blackview BV9200, щоб отримати найвищу якість звуку з максимальною гучністю, що робить його гарним вибором для любителів вечірок.

Нові камери ArcSoft: фронтальна камера 16 МП і 50 МП із задньою камерою 8 МП

Що стосується камери, витоки інформації вказували на те, що Blackview BV9200, як вважають, пропонує величезний прорив у відтворенні кольорів завдяки потрійній камері. Передбачається, що Blackview BV9200 матиме 16-мегапіксельний модуль Samsung® 5K3P9 як фронтальну камеру, яка забезпечує до 30% покращення фотографії в реальних тонах, що точно відновлює реальний відтінок шкіри різної етнічної приналежності, віку та статі.

Смартфон оснащений основною камерою Samsung® JN1 на 50 МП, яка відтворює реалістичні кольори на кожному знімку, захоплюючи все, що ви бачите неозброєним оком. Інша — 8-мегапіксельна задня камера, яка може знімати з ультрашироким кутом 120° і ультрамакро з фокусом до 1 см. За допомогою одного кадру BV9200 здатний створювати цілі сцени для пейзажів, а також макродеталі для неживих об’єктів без зміни відтінку. Іншою важливою особливістю може бути те, що BV9200 враховує проблеми падіння камери та робить камеру стійкою до падіння з висоти 1,2 м.

Крім того, за чутками, Blackview BV9200 працює на базі алгоритму ArcSoft®, що забезпечує на 15% кращі фоторезультати завдяки розширеній версії 3.0 у режимі HDR, режимі Beauty, Portrait Mode та Panorama Mode. Режим HDR робить чудові знімки в умовах високої контрастності; Режим краси інтелектуально покращує ваш зовнішній вигляд; Портретний режим виділяє об’єкти розмитим фоном; Панорамний режим записує широкий кадр одним зображенням. Крім режимів, перерахованих вище, було додано кілька нових режимів камери, які допомагають робити кращі знімки, включаючи супер нічний режим, відеозапис 2K 30 кадрів/с та підводні режими.

NO 2. Оновлення терміну служби батареї: велика батарея 5000 мАг, швидка зарядка 66 Вт, бездротова зарядка 30 Вт і зворотна зарядка 5 Вт


Якщо твердження виявиться правдою, Blackview BV9200 стане вашою найкращою компанією під час тривалих подорожей на природі. Завдяки потужній батареї ємністю 5000 мАг, смартфон забезпечує до 500 годин роботи в режимі очікування. Якщо батарея розрядилася, дротове з'єднання потужністю 66 Вт зарядить акумулятор на 20% лише за 5 хвилин.  Найбільше нас дивує те, що в BV9200 можлива технологія зворотної зарядки потужністю 5 Вт, яка працює як зарядний пристрій і вирішує проблему низької потужності інших пристроїв. Більше того, BV9200 оснащений кулонметром, надійним цифровим приладом, який точно вимірює електричний заряд, що робить вас справжнім господарем батареї вашого телефону. Що стосується захисту, BV9200 доступний із інтелектуальним захистом, який захищає телефон від перезаряджання за допомогою інтелектуальних або індивідуальних налаштувань.

NO. 3 підвищення ефективності: MediaTek Helio G96 & 8GB RAM +6GB розширення & 256GB ROM +1TB TF розширення

Якщо це правда, Blackview BV9200 працюватиме на базі нового MediaTek Helio G96, який має стабільну продуктивність, що робить його темною конячкою серед професійних захищених телефонів. Крім того, він матиме 8 ГБ вбудованої оперативної пам’яті, яку можна розширити додатковими 6 ГБ за допомогою технології віртуальної оперативної пам’яті, яка тимчасово перетворює вільний простір у оперативну пам’ять, надаючи вам додаткову обчислювальну потужність для багатозадачності. Що стосується сховища, то Blackview BV 9200, швидше за все, матиме 256 ГБ, а також в нього є розширюване сховище за допомогою слота для карт micro SD, який підтримує пам’ять до 1 ТБ, пропонуючи достатньо місця для зберігання тисяч фотографій і відео, а також десятків програм.

Якщо це правда, варто відзначити інтегровану систему охолодження в BV9200. Він забезпечить зниження температури процесора до 10°C і покращення тепловіддачі на 15%, запобігаючи проблемам перегріву під час тривалого використання телефону.

No.4 Персональні оновлення: Doke OS 3.1 на базі Android 12

Згідно з витоками інформації, Blackview випустить свою найновішу мобільну операційну систему Doke OS 3.1, і цілком можливо, що Blackview BV9200 стане першим телефоном, який працюватиме з нею. Doke OS 3.1 базується на Android 12 і має оновлений користувальницький інтерфейс. Замість того, щоб бути важчим за свого попередника, Doke OS 3.0, Doke OS 3.1 став відносно легшою завдяки команді Blackcview, яка прагне зробити останню ОС якомога легшою. Doke 3.1 використовує попереднє завантаження, щоб підвищити середню швидкість запуску програми на 27%, допомагаючи вам швидко відкривати програму. Основне вдосконалення забезпечується Low Memory Killer, який підтримує роботу системи на прийнятному рівні, знищуючи найменш важливі процеси. Функції, які вперше отримають оновлення, включають додаток Focus Mode, додаток Health і Fun game, які призначені для контролю використання телефонів, щоденного запису даних про здоров’я та безкоштовної гри в попередньо завантажені ігри. Для любителів ігор Blackview BV9200 задовольнить різні ігрові потреби завдяки трьом спеціальним ігровим режимам, включаючи режим енергозбереження, звичайний режим і режим продуктивності.

NO.5 Практичність Оновлення: тонкий 13,6 мм і легкий корпус вагою 310 г з MIL-STD-810H & IP68 і IP69K

Як стало відомо, Blackview BV9200 на 30% легший і на 20% тонший, ніж його міцний попередник, з тонким корпусом 13,6 мм і вагою 310 г, при цьому він не жертвує своєю міцною продуктивністю захищеного телефону. BV9200 успадковує всі міцні традиції з потовщеними гумовими кутами, боковою рамою з алюмінієвого сплаву, закріпленою гвинтами, і щільно прилягаючою кришкою для зарядного порту, забезпечуючи широкий спектр захисту від можливих викликів. Незважаючи на захист матеріалу, BV9200 все ще забезпечує чудовий захист від стихії завдяки стандартам IP68 і IP69K і MIL-STD 810H, що робить його стійким до падіння з висоти до 1,2 м і водонепроникним на глибині до 1,5 м протягом 30 хвилин.

Ціна та наявність

Очікується, що світова прем’єра Blackview BV9200 відбудеться на маркетплейсі Aliexpress з 9 по 13 січня 2023 року за тихоокеанським часом. Хочете отримувати останні новини про новинки? Натисніть тут для отримання додаткової інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна