Флагманський Xiaomi 14 з камерою-легендою Leica – вже в АЛЛО

01:08, 27.02.2024

АЛЛО першою представляє технологічні новинки та інновації на ринку. 25 лютого, відразу після глобальної презентації серії Xiaomi 14, в мережі АЛЛО, на allo.ua та у мобільному застосунку АЛЛО стартував продаж флагманської новинки Xiaomi 14 (12+512 ГБ) з легендарною камерою Leica. Крім того, в Україні також продаватиметься Xiaomi 14 Ultra (16+512 ГБ), але ця модель з'явиться у продажу в АЛЛО наприкінці березня.  

Флагманський Xiaomi 14 – компактний смартфон з елегантним дизайном та інноваціями у кожній деталі. Головну увагу у новинці зосереджено на камері, характеристики та здатності якої є результатом співпраці з інженерами Leica. Модель отримала новий сенсор Light Fusion 900 із чудовим розширеним динамічним діапазоном та об’єктиви Leica Summilux із вдосконаленою апертурою ?/1,6. Це забезпечує на 80% вище світлопоглинання та у 8 разів ширший динамічний діапазон, ніж у попередньому поколінні. Xiaomi 14 здатний робити знімки професійного рівня навіть за недостатнього освітлення. Істотно вдосконалили і додаткові сенсори, зокрема, збільшено до 50 Мп роздільну здатність ультраширококутної камери, а інноваційна 75-мм телефотокамера з рухомими лінзами підтримує фокусну відстань від 10 см до безкінечності.  

Дисплей виготовлено з світловипромінювального матеріалу C8, що має пікову яскравість 3000 ніт – найвищий показник в галузі. Це забезпечить чіткість зображення навіть під прямим сонячним світлом. Новинка підтримує HDR-формат Dolby Vision. Щільність пікселів збільшено до 460 ppi, тому екран має значно кращу деталізацію, ніж це було раніше. Завдяки технології LTPO він має динамічну частоту оновлення від 1 до 120 Гц, що забезпечує плавність візуального сприйняття.

Xiaomi 14 – перший у світі смартфон, побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 8 Gen 3, яка забезпечує високу продуктивність та енергоефективність. Для охолодження використовується технологія Xiaomi Loop LiquidCool. Модель підтримує дротову гіперзарядку потужністю 90 Вт та бездротову гіперзарядку потужністю 50 Вт. Батарею смартфона ємністю 4610 мА•год за допомогою комплектного зарядного пристрою можна повністю зарядити лише за 31 хвилину. Модель виходить на ринок із новою операційною системою Xiaomi HyperOS на базі Android 14.

Xiaomi 14 доступний в АЛЛО у двох кольорах – чорному та зеленому. Вартість новинки є найдоступнішою з-поміж флагманських смартфонів і становить 44 999 гривень.

Впродовж тижня, до 3 березня, Xiaomi 14 можна придбати за спеціальною ціною 39 999 гривень – з вигодою 5000 гривень. Кожному покупцеві новинки буде нараховано кешбек АЛЛО Гроші на ще вигідніші наступні покупки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна