HMD представить цього літа розкладачку в стилі Барбі і новий телефон Nokia

00:05, 27.02.2024

Компанія Human Mobile Devices (HMD), що випускає телефони під брендом Nokia, цього разу не представила на виставці MWC 2024 нові пристрої, але пообіцяла почати випуск новинок цього літа.

Також HMD оголосила про співпрацю з американським виробником іграшок Mattel, широко відомим завдяки випуску ляльки Барбі. У рамках нового партнерства HMD випустить у липні новий розкладний телефон у стилі Барбі. Крім формфактора про новий телефон лише відомо, що він буде рожевого кольору - ніяких технічних подробиць компанія не розкрила, тільки уточнивши, що це буде "ретро-функціональний" апарат.

Крім того, HMD оголосила про плани випустити в травні новий телефон під брендом Nokia. З урахуванням того, що нещодавно компанія повідомила про відмову від використання бренду Nokia в смартфонах, що випускаються, йдеться про кнопковий апарат. У всякому разі, у прес-релізі HMD, що вийшов під час MWC 2024, повідомляється: "Ви продовжите бачити телефони Nokia...". З іншого боку, відмова від використання бренду може бути поступовою, і компанія вирішила випустити наостанок ще один смартфон під колись популярною торговою маркою.

Також, судячи з представленого роадмапу, в липні вийдуть два смартфони HMD, про які наразі нічого невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна