Garmin засвітила смарт-годинник Venu Sq 2 з екраном AMOLED та приймачем GPS

02:55, 26.08.2022

Компанія Garmin на нетривалий час оприлюднила інформацію про дві новинки - розумний годинник Venu Sq 2 і Venu Sq 2 Music. Сторінки з описом пристроїв вже видалені, але зображення та дані про характеристики гаджетів встигли поширитися інтернетом.

Обидві моделі отримають дисплей AMOLED з підтримкою сенсорного керування та фізичні кнопки у правій бічній частині корпусу. Йдеться про герметичне виконання (стандарт 5 ATM).

Вбудовані датчики дозволять збирати дані про показники життєдіяльності організму та фізичну активність користувача. Це, зокрема, зміни частоти серцевих скорочень протягом дня, кількість зроблених кроків та витрачених калорій, пройдена відстань та ін.

У оснащення увійдуть приймач супутникових навігаційних систем GPS/ГЛОНАСС та контролер Bluetooth, а версія Venu Sq 2 Music додатково отримає адаптер Wi-Fi. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумулятора - до 11 днів.

Ціна Venu Sq 2 становитиме від 250 доларів США. Офіційна презентація новинок може відбутися на міжнародній виставці побутової електроніки IFA (Internationale Funkausstellung), яка з 2 по 6 вересня пройде в Берліні (Німеччина).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна