Гель для інтимної гігієни – делікатне та якісне очищення

23:38, 19.05.2022

Все більше жінок усвідомлюють, що кожна ділянка їхнього тіла є унікальною та вирізняється особливими потребами. Ми купуємо різні креми для шкіри рук, обличчя та зони навколо очей. Проте ще й досі не кожна розуміє навіщо використовувати гель для інтимної гігієни та продовжує дбати про цю делікатну зону за допомогою звичайного гелю для душу. Справа в тому, що шкіра здатна протистояти багатьом хімічним подразникам. Вона легко справляється з наявністю ароматизаторів, барвників чи незбалансованим рівнем кислотності. Делікатна зона піхви вкрита слизовою оболонкою, що реагує на подібні негативні фактори особливим чином. На тлі використання звичайних очищувальних засобів виникає сухість, подразнення та навіть можуть розвинутися деякі більш небезпечні хвороби.

Що вирізняє гелі для інтимної гігієни з поміж інших

Гель для інтимної зони містить більше зволожуючих компонентів, ніж будь-який інший засіб навіть серед тих, що призначені для чутливої шкіри. Унікальність цього продукту полягає у:

  • оптимальному рівні кислотності. Якщо на поверхні шкіри він становить близько 5,5, то на слизовій оболонці піхви – лише 3,3-5,2. Якщо використовувати звичайні засоби для купання, через дисбаланс pH може почати розвиватися патогенна мікрофлора. Наслідком цього стане поява неприємних відчуттів та специфічного запаху;

  • відсутності сторонньої хімії. Якісні гелі не містять хімічних ароматизаторів та не повинні маскувати запах тіла. Їх основне призначення – делікатне та водночас якісне очищення, за яким слідує відчуття свіжості;

  • допомагають підтримувати здоровий мікроклімат делікатної зони, не пересушуючи її та не знищуючи мікрофлору.

Неправильний догляд опосередковано підвищує ймовірність виникнення запальних процесів. Обираючи продукт для інтимної гігієни варто звернути увагу на його упаковку. Інформація про здатність знищувати бактерії має насторожувати, адже засіб не повинен завдавати нищівного удару мікрофлорі. Перевагу слід надавати продукції із гіпоалергенним складом. А от купувати гелі для інтимної гігієни від запалень або подразнень про всяк випадок, якщо у вас немає таких симптомів, не варто. Все, що ви використовуєте, має відповідати поточним потребам.

Як часто необхідно користуватися гелем для інтимної гігієни

Гігієна інтимної зони мусить бути щоденною. Проте деякі жінки вважають, що користуватися спеціальними засобами для делікатного очищення необхідно лише у період менструацій чи після статевих контактів. Така думка є хибною. Гелі для інтимної гігієни призначені для щоденного використання. Вони подарують відчуття чистоти та впевненості у собі, позбавлять від подразнення та сухості. Не варто забувати, що подібні неприємні відчуття можуть бути ознаками наявності хвороби. Якщо тривалий час ситуація не змінюється, потрібно звернутися за допомогою до лікарів.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • SMARTlife: Играем и разбираемся в деталях в автоматах Book of Ra DeluxeSMARTlife: Играем и разбираемся в деталях в автоматах Book of Ra Deluxe02:23 19.05.2022

    Игровые автоматы уже почти на 99% перешли в онлайн, если сравнивать предложение на сайтах и в офлайн. Да и возможно ли в наше время собрать в одном помещении все слоты, которые доступны аудитории со смартфонами, ноутбуками, планшетами и обычными персональными компьютерами?

  • Полезно знать: Ультразвуковое исследование. Что должен помнить каждый пациент?!Полезно знать: Ультразвуковое исследование. Что должен помнить каждый пациент?!00:21 19.05.2022

    Ультразвуковое исследование – все слышали о нем, а многие люди имеют за плечами практический опыт исследования с помощью УЗИ сканера. Это очень эффективный метод, позволяющий проанализировать каждого пациента, даже до его рождения.

  • Бу IphoneБу Iphone21:16 16.05.2022

    Все мы слышали: "нечто не вечно", это относится к мобильным телефонам чуть ли не в первую очередь. Телефон рано или поздно ломается, разбивается или просто перестаёт работать по тем или иным причинам.