Геймерське крісло з електричним RGB-вентилятором вже в Україні

21:31, 27.12.2023

Cougar презентує інноваційну технологію повітряного охолодження в новому кріслі NxSys Aero. NxSys Aero доступний одразу у двох колірних варіаціях – класичні помаранчеві тони Cougar і чорний колір.

Крісло натхненне традиційними елементами більшості крісел Cougar. Стильний геймерський дизайн у поєднанні з ергономікою, яка б ураховувала анатомічні особливості власника. Поперекова подушка фізіотерапевтичного класу забезпечує надійну підтримку нижньої частини спини для зниження навантаження і формування здорової постави, а магнітна подушка для голови опціонально встановлюється для досягнення оптимального комфорту. Сидіння NxSys Aero оббите преміальною ПВХ-шкірою, газліфт 4-класу забезпечує надійність та плавність роботи. Замість традиційної спинки на моделі встановлена еластомерна сітка, яка не тільки відповідає за відмінну вентиляцію тіла, а і забезпечує функцію адаптивної амортизації.

За сітчастою спинкою розміщено RGB-вентилятор діаметром 200 мм. Керувати ним можна за допомогою лаконічної панелі збоку спинки – на рівні витягнутої руки геймера. Зокрема можна налаштувати підсвічування та швидкість роботи вентилятора. Живиться крісло за допомогою USB-порту, який приховано у спеціальному відсіку для портативного блоку живлення позаду крісла.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна