Годинник Apple Watch врятував чергове життя, причому цього разу він допоміг діагностувати пухлину.

22:28, 24.07.2022

У Мережі опубліковано чергову історію про те, як годинник Apple Watch врятував людині життя. Але вона досить незвичайна через хворобу, яку вдалося виявити за годинником.

67-річна Кім Дуркі зі штату Мен в якийсь момент зіткнулася, як вона думала, з несправністю годинника. Протягом двох ночей у травні годиник будив жінку, повідомляючи про миготливу аритмію. З якоїсь причини власниця годинника вважала, що це помилка або програмний збій. Але на третю ніч показники стали занадто високими, і жінка вирішила все ж таки звернутися до лікарні. Як вона розповіла, якби лікарі сказали, що їй нема про що турбуватися, вона б викинула годинник.

Проте, лікарі не просто підтвердили наявність проблеми. Виявилося, що аритмія є лише наслідком значно серйознішої хвороби. У Кім діагностували міксому, через яку серце і почало працювати зі збоями. При цьому жодних інших симптомів, окрім аритмії, жінка не мала.

Незважаючи на те, що сама по собі міксома є доброякісною пухлиною, вона може призвести до серйозних проблем із серцем і навіть смерті. Так, годинник Apple, само собою, не здатний самостійно діагностувати пухлини, проте, як бачимо, в даному випадку побічно сталося саме це, що і врятувало власниці годинника життя.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна