Наступний смарт-годинник Samsung Galaxy Watch5 на базі wearOS 3.5 з'явився на рендерах

14:50, 07.07.2022

Інтернет-джерела оприлюднили перші рендери розумного годинника серії Galaxy Watch5, який готує до випуску компанія Samsung. Пристрої показані з усіх боків, що дозволяє отримати повне уявлення про їх дизайн та конструктивні особливості.

За наявною інформацією, у серію увійдуть версії Galaxy Watch5 (розміром 40 і 44 мм) і Galaxy Watch5 Pro. Вони нібито отримають приймач GPS, акумулятор з 10-ватним бездротовим заряджанням, адаптер Wi-Fi з підтримкою частотних діапазонів 2,4 і 5 ГГц, контролер NFC (буде не у всіх модифікацій), сенсори частоти серцевих скорочень і температури тіла.

Як бачимо на зображеннях, пристрої оснащені круглим дисплеєм. У правій бічній частині корпусу розташовані дві фізичні кнопки керування. Пристрої мають захист від вологи та не бояться занурень під воду (5АТМ).

Відомо, що модель Galaxy Watch5 буде пропонуватися в графітовому, сріблястому, сапфіровому (тільки версія на 44 мм) та золотисто-рожевому (тільки у 40-мм варіанті) кольорах. Версія Galaxy Watch5 Pro вийде у титаново-чорному та титаново-сірому виконаннях.

Покупці зможуть вибирати між модифікаціями за допомогою стільникового зв'язку 4G/LTE і без. Операційна система - wearOS 3.5 з надбудовою One UI Watch 4.5. Ціна годинника, за чутками, складе від 300 євро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна