Компанія Samsung має намір активно просувати нові Galaxy Z

14:22, 06.07.2022

Компанія Samsung збирається все більше приділяти увагу своїм складним смартфонам.

Нове покоління Galaxy Z Fold та Flip очікується у серпні, і воно буде дуже важливим для Samsung. Зокрема, саме ці смартфони компанія активно просуватиме, причому частково на шкоду як лінійці Galaxy A, так і флагманським Galaxy S.

"Samsung знизить свої цілі з продажу серії Galaxy A і Galaxy S і зосередиться на продажі нових складних телефонів, які будуть випущені в серпні. Інфляція робить більш негативний вплив на продаж недорогих телефонів, ніж на дорогі.

У травні частка телефонів вартістю понад 600 доларів була такою самою, як і в попередньому місяці, і становила 19%, але на недорогі телефони вартістю менше 100 доларів припадало 26%, що відповідає найнижчому рівню продажів таких продуктів минулого року. Це невигідно для Samsung, яка відстає від Apple на ринку телефонів преміум-класу. " - Кім Джі-сан, керівник відділу досліджень Kiwoom Securities.

Простіше кажучи, лінійка Galaxy Z дозволяє Samsung заробляти більше і має більш преміальний статус. Тому компанія хоче сконцентруватися на ній ще сильніше.

При цьому джерело говорить про протистояння нової лінійки iPhone 14 і складних смартфонів Samsung нового покоління, хоча конкуренти вони лише умовно.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна