Головні телеком-досягнення Мінцифри за 2022 рік

22:22, 28.12.2022

Попри повномасштабну війну, ми продовжуємо розгортати і відновлювати в Україні швидкісний інтернет. Щоб люди були на зв’язку з рідними, вчасно дізнавалися новини, працювали і вчилися навіть з укриттів.

Розповідаємо про головні перемоги:

  • Україна серед країн з найбільшою кількістю Старлінків. Понад 22 тисячі терміналів отримали за ініціативою Мінцифри.
  • Інтернет-покриття в Україні — найбільше в Європі. Це вдалося завдяки Інтернет-субвенції. Цьогоріч понад 130 тисяч українців у 420 селах вперше змогли підключити свої домівки до інтернету. А 1140 соцзакладів отримали Wi-Fi.
  • 2500+ українських шкіл мають Wi-Fi в укриттях. Разом з телеком-компаніями забезпечували інтернет не лише на землі, а й під землею.
  • Системи Tesla Powerwall вперше з’явилися в Україні. Отримали близько 50 систем від Ілона Маска, що допомагають бути на зв’язку в найгарячіших точках, попри тривалі знеструмлення.
  • 80% звільнених міст частково з відновленим інтернетом.

Військові з рф залишали після себе зруйновану інфраструктуру, сотні кілометрів пошкоджених кабелів і викрадене обладнання.

Один із пріоритетів на 2023 — стійкість Інтернет-мереж. Щоб українці були на зв’язку навіть під час тривалих знеструмлень.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Фонд розвитку інновацій переходить в управління МінцифриФонд розвитку інновацій переходить в управління Мінцифри21:52 27.12.2022

    Уряд ухвалив постанову про це. Тепер Фонд інновацій зможе системно реалізовувати ідеї, розвивати стартапи в напрямі military-tech під координацією Мінцифри.

  • Как CRM для лидов увеличивает продажиКак CRM для лидов увеличивает продажи20:56 27.12.2022

    Каждый бизнес стремится к увеличению прибыли, а это значит, что продаж всегда должно быть больше. Не каждый лид в итоге становится продажей. Чтобы конвертация лидов и заявок в продажи была высокой, нужны грамотно построенные воронки продаж и высокий уровень профессионализма менеджеров.

  • Масштабний проєкт на підтримку українських шкіл: 5 000 Apple iPad для школярівМасштабний проєкт на підтримку українських шкіл: 5 000 Apple iPad для школярів07:30 27.12.2022

    Освітні ініціативи – один із пріоритетів Мінцифри. Тож спільно з партнерами підтримуємо учнів, школи яких були зруйновані через російську агресію. 12 таких навчальних закладів отримають 5 000 планшетів, щоб діти могли продовжити навчання.


купить телефон в Одесі, Україна