Google показала майбутні Pixel 7 та AR-окуляри з перекладом мови, а також анонсувала випуск планшета

13:19, 13.05.2022

Вчора стартувала конференція для розробників Google I/O, на відкритті якої було представлено низку нових пристроїв, включаючи смартфон Pixel 6a, розумний годинник Pixel Watch і бездротові навушники Pixel Buds Pro. Крім цього Google анонсував ряд майбутніх новинок, включаючи наступні флагманські смартфони, планшет та AR-окуляри.

Про майбутні новинки Google не стала сильно поширюватися, але деякі подробиці все ж таки озвучила. Так флагманські смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro, які дебютують у жовтні разом з Android 13, будуть побудовані на процесорі Google Tensor наступного покоління. Нагадаємо, чіп Tensor першого покоління був використаний в актуальних флагманах Pixel 6 і представлені сьогодні Pixel 6a також використовують ці процесори.

На вигляд можна судити, що Pixel 7 отримає подвійну камеру, тоді як у Pixel 7 Pro буде три тилові модулі. Дизайн новинок можна назвати розвитком ідей, реалізованих в актуальних Pixel 6. Сама Google зазначила, що Pixel 7 і 7 Pro "створені для тих, кому потрібні новітні технології та найвища продуктивність".

Окрім цього, Google анонсувала повернення на ринок планшетів. У 2023 році буде випущений Android-планшет на чіпі Tensor, орієнтований на розваги та споживання контенту. Компанія пообіцяла приділити увагу оптимізації програм під великий екран. На жаль, цей пристрій не було показано.

І, мабуть, найнезвичайнішою новинкою, показаною сьогодні Google, є AR-окуляри. Зовні вони виглядають як звичайні окуляри, але оснащені камерою та якоюсь електронною начинкою. Технічних подробиць наразі немає. Але зазначається, що окуляри мають функцію перекладу мови співрозмовника в субтитри у часі. Таким чином Google має намір зруйнувати будь-які бар'єри у спілкуванні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна