Google представила розумний годинник Pixel Watch — круглий, компактний, за ціною від $350

20:38, 06.10.2022

Компанія Google провела сьогодні презентацію Made by Google '22, в рамках якої представила нові флагманські смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також свій дебютний розумний годинник Pixel Watch. Новинка має унікальний дизайн і широку функціональність.

Pixel Watch виконані в досить компактному 41-мм корпусі з нержавіючої сталі та скла Gorilla Glass 5. Новинка оснащена круглим екраном AMOLED із щільністю пікселів 320 ppi та яскравістю до 1000 кд/м2. Примітно, що Google не уточнює розміри екрана. Наголошується, що він підтримує функцію Always-On.

В основі Pixel Watch лежить однокристальна платформа Exynos 9110, яку доповнює співпроцесор на базі Cortex M33, який відповідає за ефективну витрату енергії в режимі очікування. За задумом, це має продовжити час автономної роботи, але водночас забезпечити плавність роботи та високу продуктивність, коли це потрібно. Також годинник має 2 Гбайт оперативної та 32 Гбайт постійної пам'яті. Усередині є модуль NFC для безконтактної оплати.

За автономну роботу відповідає батарея на 294 мАг, що забезпечує 24 години роботи без підзарядки. Підтримується також швидка зарядка: 50% заповнюється лише за 30 хвилин, а 100% – за 80 хвилин. Бездротове заряджання з магнітним кріпленням — відповідний кабель із зарядкою і коннектором USB Type-C поставляється в комплекті.

Виробник відзначає широкі можливості годинника для відстеження показників організму та фізичної активності користувача за допомогою датчика серцевого ритму, рівня кисню в крові та інших. Є безліч функцій для тренувань, а також користувачі отримують докладну статистику з усіх вимірювань, які зроблять годинник. До речі, підтримується також визначення падіння користувача та автоматичний виклик екстреної служби.

Як програмну платформу в Pixel Watch використовує систему Google Wear OS 3.5. Таким чином це свого роду еталонний годинник з цією платформою, на який зможуть рівнятись інші виробники. Варто відзначити безліч різноманітних циферблатів, а також безліч корисних функцій і додатків на кшталт Карт, Гаманця та голосового помічника Google Асистент.

Годинник продаватиметься у трьох кольорах: чорному, сріблястому та золотому. Google пообіцяла величезний вибір ремінців, які дозволяє надати годинникам більш класичного, або навпаки більш молодіжний зовнішній вигляд.

Розумний годинник Google Pixel Watch доступний у двох версіях. Модель тільки з Wi-Fi обійдеться в $349,99, тоді як версія ще й зі стільниковим зв'язком оцінена в $399,99. Попередні замовлення приймаються вже з сьогодні. Постачання розпочнеться 13 жовтня. Разом з годинником користувач отримає три місяці передплати на YouTube Premium та шість місяців Fitbit Premium.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Планшет Redmi Pad представлений для глобального ринкуПланшет Redmi Pad представлений для глобального ринку01:10 05.10.2022

    Планшетний комп'ютер Redmi Pad сьогодні презентували двічі: вранці — локально в Індії, а по обіді пристрій дебютував для глобального ринку. Параметри за кілька годин, які розділили прем'єри, не змінилися, чого не скажеш про ціну.

  • Представлений смартфон ZTE Blade V40sПредставлений смартфон ZTE Blade V40s00:40 05.10.2022

    Компанія ZTE представила незвичайний за поєднанням характеристик смартфон Blade V40s. Новинка відрізняється лаконічним дизайном, досить тонкою рамкою та екраном AMOLED, але при цьому працює на платформі Unisoc.

  • Xiaomi 12T Pro - перший 200-мегапіксельний XiaomiXiaomi 12T Pro - перший 200-мегапіксельний Xiaomi23:43 04.10.2022

    Сьоголні відбулася глобальна прем'єра смартфонів Xiaomi 12T та Xiaomi 12T Pro. Топова модель стала першим телефоном Xiaomi з 200-мегапіксельним сенсором. Його оптичний формат складає 1/1,22 дюйма – більше, ніж у більшості флагманів поточного року.


купить телефон в Одесі, Україна