Архів новин за 6 жовтня 2022 года

  • Google показала Pixel TabletGoogle показала Pixel Tablet06 жовтня 2022

    Сьогодні на великій презентації Made by Google компанія Google не тільки представила нове покоління смартфонів Pixel 7 та розумний годинник Pixel Watch, але й показала давно очікуваний Pixel Tablet.

  • Google представила розумний годинник Pixel Watch — круглий, компактний, за ціною від $350Google представила розумний годинник Pixel Watch — круглий, компактний, за ціною від $35006 жовтня 2022

    Компанія Google провела сьогодні презентацію Made by Google '22, в рамках якої представила нові флагманські смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також свій дебютний розумний годинник Pixel Watch. Новинка має унікальний дизайн і широку функціональність.

  • Найбільша розвідувально-аналітична компанія у світі Recorded Future в пошуках  100 співробітників в УкраїніНайбільша розвідувально-аналітична компанія у світі Recorded Future в пошуках 100 співробітників в Україні06 жовтня 2022

    Recorded Future підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення. Також компанія вдосконалила свої продукти спеціально для допомоги в моніторингу та аналізі в Україні: розширила розвідку про загрози щодо російських кібератак, а також визначила пріоритети курування російських об’єктів для допомоги в оборонних рішеннях у режимі реального часу.

  • Методологии разработки программного обеспеченияМетодологии разработки программного обеспечения06 жовтня 2022

    Разработка программного продукта – сложный многоступенчатый процесс. Считается, что от выборы методологии разработки ПО зависит успешный релиз проекта. Разбираемся детальнее в видах методологий разработки ПО.



купить телефон в Одесі, Україна