Ігровий смартфон ASUS ROG Phone 7 Pro з'явився на зображеннях із зовнішнім активним кулером

00:44, 11.04.2023

Анонс ігрових смартфонів ASUS ROG Phone 7 та ROG Phone 7 Pro відбудеться 13 квітня. Відомий інформатор Еван Блас (Evan Blass) опублікував перші рендери пристроїв, на одному з яких новий ігровий флагман ASUS показаний із зовнішньою системою охолодження.

Обидва апарати використовуватимуть флагманський чіпсет Snapdragon 8 Gen 2. Версія ROG Phone 7 Pro, хоч і відрізняється зовнішнім виглядом від торішнього ROG Phone 6D Ultimate, запозичує у останнього зовнішню активну систему охолодження AeroAtive Portal.

Зважаючи на все, кулер AeroAtive Portal входитиме в комплект поставки тільки моделі ROG Phone 7 Pro. Активна система охолодження значно знижує робочу температуру пристрою та дозволяє забезпечувати стабільно високу продуктивність при тривалих ігрових сесіях – CPU та GPU не скидають частоти через перегрівання. Іншою особливістю AeroAtive Portal є РК-дисплей. Також очікується наявність RGB-підсвічування.

Компанія ASUS також випустить для смартфонів серії ROG Phone 7 фірмові чохли та скло для екранів.

За інформацією з бази даних Національної комісії з комунікацій Тайваню, смартфони оснащені батарей на 6000 мАг і підтримують швидку зарядку потужністю 65 Вт. Чутки приписують пристроям 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 165 Гц, а також потрійний блок основної камери, що складається з датчиків з роздільною здатністю 50, 13 та 5 мегапікселів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Galaxy Tab S9 Ultra виявився швидше Samsung Galaxy S23 Ultra у тесті Geekbench 6Galaxy Tab S9 Ultra виявився швидше Samsung Galaxy S23 Ultra у тесті Geekbench 623:38 10.04.2023

    У базі Geekbench 6 з'явився результат тесту перспективного флагманського планшета Galaxy Tab S9 Ultra (каталожний номер – SM-X916B). Апарат заробив 2054 бали в однопоточному тесті та 5426 балів у багатопоточному.

  • Найкращі великодні знижки від  OPPО AED УкраїнаНайкращі великодні знижки від OPPО AED Україна13:46 08.04.2023

    Зовсім скоро всі ми зможемо відсвяткувати Великдень. Хоч до свят залишилося ще цілий тиждень, але найвідповідальніші вже розпочали підготовку. Так само і OPPО AED Україна заздалегідь підготувала найкращі великодні знижкові пропозиції для всіх поціновувачів сучасних гаджетів.

  • Найкращі складні смартфони: ТОП-6! Де і які з них доступні в Україні?Найкращі складні смартфони: ТОП-6! Де і які з них доступні в Україні?13:40 08.04.2023

    Складні смартфони швидко посіли своє «НАДфлагманське» місце на ринку, в тому числі і України. Багато виробників розробили свої моделі телефонів, і вони стали «штурмувати» прилавки магазинів техніки, займаючи там пріоритетні місця.


купить телефон в Одесі, Україна