Gucci та Oura представили смарт-кільце за $950

11:48, 27.05.2022

Модний будинок Gucci та фінський виробник електроніки Oura представили спільний продукт – смарт-кільце з передбачуваною назвою Gucci x Oura Ring. Пристрій пропонує розширений моніторинг стану здоров'я, а також персональні рекомендації щодо його підтримки.

Насправді Gucci x Oura Ring є раніше випущеним трекером Oura 3 з виконаним з 18-каратного золота логотипом модного будинку і орнаментом, розташованими по зовнішній стороні пристрою. Сам корпус кільця виконаний з титану з чорним PVD-напиленням - воно нагадує ювелірні вироби Gucci, тільки замість дорогоцінного каміння тут різні сенсори Oura.

Кільце Gucci x Oura Ring доступне для замовлення на сайті італійського модного будинку за ціною $950. Це, звичайно, суттєво дорожче, ніж $299, у які оцінюється пристрій у його оригінальному виконанні, однак у підвищену вартість модної версії включено довічну підписку на сервіс Oura. Раніше фінську компаню критикували за те, що частина функцій пристрою була доступна тільки для преміум-передплатників, готових платити $6,99 на місяць. Тому вищу ціну на модний аксесуар можна розцінювати як інвестицію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна