iPhone 14 Pro з двома вирізами та попередньо встановленою iOS 16 показали на живих фото

13:43, 10.06.2022

На Twitter-сторінці Apple Hub, на яку підписано майже 200 тис. людей, опублікували живі фото iPhone 14 Pro із попередньо встановленою операційною системою iOS 16.

Варто ставитись до них обережно, адже може виявитися так, що ці фотографії були створені у графічному редакторі. Проте, судячи з усіх витоків, підсумковий смартфон приблизно так і має виглядати.

На екрані блокування відображаються нові віджети, але головне, що впадає у око, це відсутність чубчика, яку замінили коловий та овальний вирізи для датчиків системи Face ID.

Цього року в лінійці буде чотири пристрої, включаючи iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro Max. З'явиться нова модель під назвою iPhone 14 Max, яка отримає начинку звичайного iPhone 14 зі збільшеним екраном. Дві стандартні версії, iPhone 14 та iPhone 14 Max, успадкують дизайн попереднього покоління, при цьому iPhone 14 Max отримає збільшений екран. Смартфони отримають торішню однокристальну систему, 6 ГБ ОЗУ, 12-мегапіксельні камери та 60-герцеві екрани.

Що стосується iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, то вони отримають 120-герцеві екрани LTPO, 6 ГБ ОЗУ, нову однокристальну систему та нову 48-мегапіксельну камеру з підтримкою 8K-відео.

Нові смартфони мають вийти у вересні цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна