Живі фото смартфона Samsung Galaxy M55 у двох кольорах на Snapdragon 7 Gen 1

00:07, 21.03.2024

Samsung нещодавно випустила Galaxy A55 на кількох ринках. Як і до його попередників, до цього телефону незабаром приєднаються моделі із серій Galaxy F і Galaxy M.

Ці майбутні пристрої офіційно називатимуться Galaxy F55 і Galaxy M55. У майбутнього Galaxy M55 з номером моделі SM-M556B тепер є сторінка підтримки на офіційному сайті Samsung. Цю сторінку можна знайти на трьох регіональних веб-сайтах компанії, а саме в Індії, Латинській Америці та Леванте.

На даний момент невідомо, на якому з цих ринків продукт буде представлений першим. Але у нас вже є фото Galaxy M55 у двох кольорах, якими поділився інсайдер Мукул Шарма (Mukul Sharma). Пристрій оснащений характерною потрійною камерою Samsung, розташованою вертикально.

Задня панель злегка вигнута по краях і здається, що вона зроблена з пластику, як і рамка. За даними Geekbench, пристрій буде оснащено SoC Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, що робить його першим телефоном від Samsung, який використовує цю платформу. Завдяки сертифікації FCC, ми також знаємо, що телефон підтримуватиме дротову зарядку потужністю 45 Вт.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна