Київстар турбується про кожного абонента, який через війну виїхав за кордон

01:29, 12.03.2022

Ми турбуємося про кожного абонента, який через війну виїхав за кордон. Тому розширили перелік країн, де ви можете отримати бонусні кошти для спілкування у роумінгу. Окрім Польщі, Румунії, Словаччини, Молдови та Угорщини, віднині вони доступні ще й у Німеччині, Італії, Литві та Чехії.

Це не всі класні новини! Ми понад удвічі збільшили кількість бонусів — тепер абоненти можуть отримати 250 бонусних гривень. Вони нараховуються автоматично після перетину кордону. Окрім цього, у вас є можливість користуватися спеціальними тарифами по всій Європі, завдяки яким вартість:

  • 1 Мб інтернету складає 0,10 грн;
  • 1 хвилина вхідного дзвінка або вихідний дзвінок у країні перебування чи до України — 1 грн;
  • 1 SMS — 1 грн.

Бонуси діятимуть протягом 30 днів.

Пам’ятайте, що завдяки нашому роумінгу ви можете здійснювати аудіодзвінки чи обмінюватися текстовими повідомленнями у Viber, Facebook, Messenger, Telegram і WhatsApp без плати за трафік.

Лише за перший тиждень війни в Україні ми переказали на рахунки своїх абонентів, які виїхали за кордон, понад 26 млн бонусних гривень. Обіцяємо підтримувати кожного й надалі!
Слава Україні!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Послуга «Безкоштовний BiP у роумінгу» від lifecellПослуга «Безкоштовний BiP у роумінгу» від lifecell01:25 12.03.2022

    Отримайте 100 МБ Інтернету в роумінгу на 30 днів для використання в месенджері BiP без додаткової плати та дзвоніть на будь-які номери за допомогою BiP Out без плати за роумінг!

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 11 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 11 березня 2022 року01:23 12.03.2022

    Критична інфраструктура компанії працює. Протягом минулої доби сталася низка пошкоджень магістральних ліній, через що спостерігалася тимчасова відсутність інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях.

  • Як полегшити роботу мережі – поради VodafoneЯк полегшити роботу мережі – поради Vodafone01:19 12.03.2022

    Vodafone відзначає стрімке зростання інтернет-трафіку від початку війни. Так в період з 24.02 по 10.03 середньодобовий трафік суттєво збільшився, у деяких областях - до 2,5 разів. Найбільше зростання – у сегменті месенджерів та соціальних мереж.


купить телефон в Одесі, Україна