Стан роботи мережі Укртелеком на 11 березня 2022 року

01:23, 12.03.2022

Критична інфраструктура компанії працює. Протягом минулої доби сталася  низка пошкоджень магістральних ліній, через що спостерігалася тимчасова відсутність інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Надання послуг абонентам уже відновлено у Запорізькій області, роботи з відновлення у Херсонській та Миколаївській областях завершуються. Тимчасово відсутні послуги інтернету у Чернігівській області.

Інтернет-послуги у Київській області повністю відновлено після вчорашньої аварії.

Знято обмеження швидкості доступу до інтернету для приватних абонентів в усіх областях, крім Сумської області. Пріоритет інтернет-доступу там надається сервісам  ЗСУ, органам державної влади та соціальній інфраструктурі.

Загальна доступність регіональних вузлів: інтернет – 75%. Працівники компанії роблять все можливе для оперативного усунення пошкоджень.

Відновлено  інтернет-послуги у Херсонській та Миколаївській  областях.

Через наслідки бойових дій тимчасово  відсутні   інтернет-послуги у Луганській та Чернігівській областях.Ведуться роботи по відновленню.

Знято обмеження швидкості доступу до інтернету для приватних абонентів в усіх областях, крім Сумської та обл. Пріоритет інтернет-доступу там надається сервісам  ЗСУ, органам державної влади та соціальній інфраструктурі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна