Клієнти ПриватБанку можуть безкоштовно отримати картку Новою Поштою до кінця квітня 2024 року

19:42, 21.01.2024

Клієнти ПриватБанку до кінця квітня 2024 року зможуть отримати безкоштовно банківську картку з доставкою Новою Поштою по всій Україні та у шести країнах Європи.  Як повідомив член правління Приватбанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, безкоштовна доставка карток доступна всім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через Приват24.

Замовити нову картку ПриватБанку чи перевипустити діючу дуже просто - оформити заявку за декілька кліків у Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі Нової Пошти по Україні та через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії та Румунії.

Нагадаємо, від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки. За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 та отримати платіжну картку через Нову пошту по всій Україні та за кордоном.  

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Ціна дверей: як правильно обрати міжкімнатні двері «Dorus»Ціна дверей: як правильно обрати міжкімнатні двері «Dorus»19:06 21.01.2024

    Не останню роль під час ремонту приватного будинку та квартири відіграють вхідні та міжкімнатні двері. Тому необхідно серйозно поставитися до їхнього вибору та встановлення, адже вони несуть не тільки функціональне навантаження, а й мають доповнювати інтер'єр приміщення.

  • Сервіси Email і СМС Розсилок: Ваш Ключ до Ефективного Комунікаційного МаркетингуСервіси Email і СМС Розсилок: Ваш Ключ до Ефективного Комунікаційного Маркетингу14:18 21.01.2024

    У сучасному світі цифрових технологій, ефективний зв'язок з клієнтами є ключовим фактором успіху для будь-якого бізнесу. Сервіси email та СМС розсилок відіграють важливу роль у маркетингових стратегіях компаній, оскільки вони дозволяють швидко і ефективно досягати великої аудиторії.

  • Как расшифровать кардиограмму сердца?Как расшифровать кардиограмму сердца?22:39 17.01.2024

    Кардиограмма сердца — это важный инструмент для оценки работы сердечно-сосудистой системы. Расшифровка этого графического изображения может предоставить ценную информацию о здоровье сердца.


купить телефон в Одесі, Україна