Компанія Samsung готує смарт-годинник Galaxy Watch FE

00:02, 06.04.2024

Схоже, компанія Samsung збирається розширити свою лінійку фанатських пристроїв Fan Edition (FE) новим продуктом. Імовірно, Watch FE технічно будуть схожі на Watch4. Нагадаємо, актуальним зараз є покоління Watch6.  

Як повідомляє ресурс Android Headlines, корейський гігант готує перший розумний годинник Galaxy Watch FE. Судячи з усього, цифри в назві моделі не буде. Що стосується каталожних номерів, вони такі: SM-R866F, SM-R866U, SM-R866N.

Як і у випадку зі смартфонами і планшетами, від Watch FE варто очікувати непоганих характеристик і відносно невисокої ціни. З огляду на те, що лінійка розумних годинників Samsung в рамках одного покоління зазвичай максимально невелика, Watch FE, мабуть, будуть найдешевшими розумними годинниками компанії на момент виходу серед актуальних моделей. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 ProУ Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 Pro23:49 05.04.2024

    Схоже, Samsung збирається випустити новий розумний годинник Watch Pro. У Мережі з'явилися дані про акумулятор для годинника лінійки Watch7 з каталожним номером SM-L70x. Ємність акумулятора становить 578 мАг, що майже ідентично ємності моделі Watch5 Pro.

  • Подробиці про смартфон Redmi K80 Pro і Redmi K80Подробиці про смартфон Redmi K80 Pro і Redmi K8022:23 05.04.2024

    Інсайдер, відомий у Weibo під ніком Wisdom Pikachu, розкрив подробиці про майбутні флагмани Redmi - смартфони Redmi K80 Pro і Redmi K80. За словами інформатора, у лінійці нового покоління збережеться практика використання різних SoC: Redmi K80 Pro отримає Snapdragon 8 Gen 4.

  • Infinix готує свій перший розкладний смартфон Zero FlipInfinix готує свій перший розкладний смартфон Zero Flip23:05 04.04.2024

    Жодних технічних подробиць немає, але новинка Infinix могла б бути схожою з Tecno Phantom V Flip, оскільки обидва бренди належать одній компанії (Transsion).


купить телефон в Одесі, Україна