Крихітний Cubot KingKong Mini2 Pro надійшов у продаж

21:29, 22.08.2022

Трохи більше тижня тому офіційно анонсували новий Cubot KingKong Mini2 Pro. Це компактний захищений смартфон, який надійшов у продаж сьогодні за дуже доступною ціною. Перші покупці можуть придбати його за 110 доларів.

Cubot KingKong Mini2 Pro отримав 4-дюймовий дисплей роздільною здатністю qHD+. Смартфон без проблем розміщується на долоні, що робить його чудовим варіантом для робітників або любителів активного відпочинку. KingKong Mini2 Pro захищений від води, пилу та падінь. Однак, на відміну від інших міцних альтернатив, він дуже компактний.

Cubot KingKong Mini2 Pro оснащений восьмиядерною однокристальною системою MediaTek MT6762, 4 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Він також підтримує картки microSD для збільшення пам'яті на 128 Гб. Що стосується фото та відео, він оснащений 13-мегапіксельною задньою камерою та 5-мегапіксельною фронтальною камерою.

Нарешті, смартфон живиться від акумулятора ємністю 3000 мА год і працює під управлінням Android 11. Є Wi-Fi, Bluetooth, OTG, а також підтримка GPS, ГЛОНАСС, BEIDOU.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна