Курси iOS-розробників: особливості та переваги програмування на Swift

14:36, 21.01.2023

Згідно зі статистикою, мільярди пристроїв працюють під iOS. Телевізори, ноутбуки та інша електроніка перенасичена розумними програмами. Завдяки цьому люди можуть замовляти їжу, дивитися фільми чи спілкуватися один з одним. Сучасній людині важко уявити життя без цих речей.

iOS-розробники займаються створенням різних додатків та їх доопрацюванням. Створюють спеціальні програми для екосистеми продуктів Apple. Створення інтерфейсів, програмування логічної роботи додатків, оптимізування ресурсів, це завдання розробників, які знають мову Swift.

На сьогоднішній день фахівці в цій галузі дуже затребувані, записатися на курси можна на https://lviv.itea.ua/courses-itea/mobile-dev/ios-pro/, а заробітна плата вимірюється у чотиризначних цифрах у європейській чи американській валюті. Робота складна та цікава, а головне всі додатки мають величезний попит.

Особливості курсів ITEA

  1. До кожного учня на час навчання прикріплюється наставник. Він допомагає під час виконання завдань.
  2. Абітурієнта супроводжують менеджери всіх етапах навчання. Допомагають освоїтися і вирішують питання, що виникають.
  3. Усі знання, отримані на курсі, відповідають сучасним вимогам роботодавців
  4. Усі навчання проводиться на віддаленій основі. Записи уроків та вебінарів залишаються доступними для учня в будь-який час.
  5. Курсанти навчаються на реальних завданнях, щоб у майбутньому вміти застосувати ці навички у роботі.
  6. Перший реальний досвід роботи абітурієнт отримує одразу на курсах.

Переваги навчання

  • Заробити випускник зможе за будь-яких умов. Замовлення можна знаходити на фрілансі або працювати у компаніях віддалено. Кожен розробник здатний самостійно розвивати свій бізнес, створюючи додатки для гаджетів.
  • За кілька місяців навчання відвідувач курсів здобуває знання до програмування на Swift. Він навчається тестувати мобільні програми, освоює командну роботу при створенні програм. Після завершення курсів, вже готовий фахівець може створити будь-яку програму для смартфона. Це стосується і застосунків для ОС під ноутбуки і персональні комп'ютери Apple.

Розробники додатків потрібні на ринку праці, як і інші спеціалісти IT-сфери. Курси допомагають навчити спеціалістів та підготувати їх до подальшої роботи. Сучасний світ важко уявити без смартфонів, планшетів та інших гаджетів. Адже саме ці засоби, на думку редакції Smartphone.ua, роблять життя сучасної людини зручним і простим.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Приватбанк розширює мережу енергонезалежних відділень у столиціПриватбанк розширює мережу енергонезалежних відділень у столиці13:28 21.01.2023

    ПриватБанк тримає фінансовий фронт та забезпечує безперебійну роботу та розширення банківської мережі у всіх регіонах, де це безпечно. Сьогодні нове відділення ПриватБанку відкрило свої двері клієнтам у Святошинському районі столиці (вул. Академіка Булаховського, 3А).

  • Які бувають види сейфівЯкі бувають види сейфів12:38 21.01.2023

    Захистити власні цінності від посягання на них сторонніми особами та зловмисниками бажає кожен їхній власник. Навіть якщо приміщення, де вони зберігаються, обладнане охороною та сигналізацією, то все одно така потреба нікуди не зникає.

  • Atomstack X30 Pro — лазерный гравер мощностью 33 Вт для дерева, металла, оргстекла и не толькоAtomstack X30 Pro — лазерный гравер мощностью 33 Вт для дерева, металла, оргстекла и не только21:11 18.01.2023

    Atomstack - это компания-эксперт в сфере гравировального оборудования, которая предлагает клиентоам свою новинку - лазерный гравер Atomstack X30 Pro. Его преимущество над конкурентами и другими моделяит этого бренда - высокая мощность.


купить телефон в Одесі, Україна