Laptops for Ukraine: нова ініціатива за участі Єврокомісії

20:27, 02.12.2022

Підтримуємо важливу ініціативу від Європейської Комісії та торгової асоціації DIGITALEUROPE — збір ґаджетів для України від європейських бізнесів, меценатів та громадян.

Наразі є потреба у понад 255 тис. різних гаджетів. З кожним днем запити зростають, а виклики стають ще складнішими.

Проєкт Laptops for Ukraine допоможе встановити зв’язок між європейцями та українцями, щоб забезпечити гаджетами школи, лікарні та державні адміністрації у постраждалих від війни регіонах України.

Єврокомісія та торговельна асоціація DIGITALEUROPE збиратимуть техніку, а Мінцифра координуватиме передачу відповідно до запитів інших державних установ. Також ми розробили зручний сайт англійською мовою для донатів техніки в межах проєкту Laptops for Ukrainе.

Портал laptopsforukraine.com створено за підтримки швейцарсько-української Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа. Вдячні партнерам за цю ініціативу й готові надалі її всебічно підтримувати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Что чаще всего ломается в ноутбуках? Куда нести в ремонт?Что чаще всего ломается в ноутбуках? Куда нести в ремонт?06:04 02.12.2022

    Ноутбуки по-прежнему считаются востребованной компьютерной техникой среди пользователей в силу компактности, мощности и надежности. Но порой даже эта техника может внезапно поломаться и большая часть пользователей имеют довольно смутные мысли по части ремонтно-восстановительных работ.

  • Компанія ERC розпочинає продаж ноутбуків бренду 2E в УкраїніКомпанія ERC розпочинає продаж ноутбуків бренду 2E в Україні22:42 09.11.2022

    Компанія ERC оголошує про старт продажів ноутбуків 2E з продуктивними процесорами Core від i3 до i7. Модельний ряд, представлений в Україні, включає дві діагоналі екрана (15 і 17 дюймів) і три серії (Rational, Imaginary та Complex Pro).

  • Огляд ноутбука Lenovo Thinkbook 14 G3 на Ryzen 7 5700UОгляд ноутбука Lenovo Thinkbook 14 G3 на Ryzen 7 5700U19:46 03.11.2022

    ThinkBook 14 G3 – ноутбук від Lenovo з бізнес серії, який ідеально підходить для офісної роботи. При цьому виглядає чудово, бо корпус у металі. Леново Тінкбук 14 працює від батареї щонайменше 7.5 годин у режимі перегляду фільмів. Подробиці в відео. Приємного перегляду та гарного настрою!


купить телефон в Одесі, Україна