lifecell нараховує пакети послуг абонентам на звільнених територіях України

20:35, 27.09.2022

Після звільнення ЗСУ  міст та сіл Запорізької, Харківської, Миколаївської, Херсонської, Донецької, Луганської областей lifecell надає пакети послуг абонентам, які постраждали від російської окупації. Пакет послуг діє протягом 30 днів і містить 500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні та 10 ГБ мобільного інтернету.

lifecell розуміє, наскільки важливий зв'язок для людей під час війни. Щоб підтримати своїх абонентів у звільнених містах та селах Запорізької, Харківської, Миколаївської, Херсонської, Донецької і Луганської областей, оператор максимально швидко відновлює мобільний зв’язок і запускає акцію «Ми вільні».

У рамках акції абоненти з постраждалих територій, які не змогли евакуюватися і залишались в окупації, зможуть за 1 копійку отримати пакет послуг із 10 ГБ мобільного інтернету та 500 хвилинами для дзвінків на всі номери в Україні. Скористатися пакетом послуг можна буде вродовж 30 днів після нарахування.

Оператор інформуватиме про надання пакету послуг з особливими умовами нарахування в SMS-повідомленні.

Після звільнення частини територій на Харківщині роботу обладнання lifecell уже відновлено в Балаклії, Шевченковому, Вовчанську, Ізюмі, Липцях і Циркунах. Завдяки цьому зв'язок з'явився і в цих населених пунктах, і в навколишніх селах Вербівка, Вовчанські Хутори, Гатище, Лиман, Огірцеве, Симинівка, Синельникове, Тихе й Цегельне. В інших населених пунктах області триває ремонт інфраструктури оператора. Загалом за час окупації області російськими військами знищено і пошкоджено понад 110 базових станцій, які забезпечували зв'язок lifecell.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell відновлює зв’язок у Харківській областіlifecell відновлює зв’язок у Харківській області02:39 24.09.2022

    Після деокупації Харківської області та розмінування ділянок lifecell відновлює пошкоджену внаслідок бойових дій та обстрілів інфраструктуру. Наразі Балаклія, Шевченкове, Вовчанськ, Ізюм, Циркуни, Липці й навколишні села вже мають зв'язок оператора.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 17 вересня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 17 вересня 2022 року20:41 18.09.2022

    Наші фахівці проводять ремонтно - відновлювальні роботи, усувають наслідки пошкоджень на мережах у різних областях, зокрема у Львівській, Чернівецькій, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській.

  • Відтепер перенести свій номер до lifecell можна онлайнВідтепер перенести свій номер до lifecell можна онлайн00:12 16.09.2022

    lifecell надав можливість абонентам, які хочуть змінити мобільного оператора, робити це без відвідування магазину. Відтепер процедуру перенесення номера до lifecell можна здійснити за допомогою eSIM або нового стартового пакета оператора.


купить телефон в Одесі, Україна