lifecell нараховує пакети послуг мешканцям Херсонської області

09:07, 08.06.2023

Для абонентів, які знаходяться в зоні затоплення після терористичного акту підриву Каховської ГЕС росіянами,  lifecell нараховує пакети послуг без додаткової плати.

Після підриву окупантами Каховської ГЕС оператор нараховує своїм абонентам в населених пунктах Херсонщини, що знаходяться в районі підтоплення, пакети послуг без додаткової плати. Нарахування отримають всі, хто станом на сьогоднішній ранок перебував у таких населених пунктах: Херсон, Миколаївка, Ольгівка, Львово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Придніпровське, Садове.

Вони містять 200 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні та 20 ГБ мобільного інтернету, які можна використати протягом 7 днів.

Після початку повномасштабного вторгнення lifecell робить все, щоб в критичних умовах його абоненти мали можливість зателефонувати рідним. Починаючи з перших днів повномасштабної війни, оператор нараховує українським військовим, медикам, правоохоронцям і працівникам критичної інфраструктури пакети послуг по 10 тис. ГБ мобільного інтернету, 10 тис. хвилин на дзвінки на будь-які номери в Україні та 10 тис. SMS.
Для того, щоб підтримати своїх абонентів, які перебували в окупації, lifecell нараховує їм пакет послуг 500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні й 10 ГБ мобільного інтернету на 30 днів без додаткової плати після звільнення територій.

З травня 2022 року lifecell надає своїм абонентам у більше, ніж у 30 країнах Європи,  які вимушено залишили Україну через війну, можливість використовувати тарифні гігабайти, що входять у пакет послуг, без додаткової плати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна