lifecell не тарифікує мобільний інтернет у застосунках для онлайн-навчання

11:52, 05.05.2022

За ініціативи Міністерства освіти і науки України оператор lifecell не тарифікує мобільний інтернет під час користування електронними системами для онлайн-навчання.

Можливість українців і далі навчатися — важливий внесок у нашу перемогу. Чимало українських закладів освіти з територій, що постраждали від воєнних дій, продовжують роботу в дистанційному форматі та навчають українських учнів і студентів по всій Україні й за кордоном. Інструменти та платформи для дистанційного навчання відіграють у цьому процесі ключову роль.

Саме тому за запитом МОН України lifecell не тарифікуватиме інтернет-трафік в Україні при користуванні такими платформами:

  • GSuite for Education (Google Classroom);
  • MS Teams;
  • Zoom;
  • Всеукраїнська школа онлайн.

Ця можливість буде доступна в усіх тарифних планах для абонентів lifecell, які перебувають в Україні в мережі lifecell, окрім тимчасово окупованих територій, де lifecell не має можливості надавати електронні комунікаційні послуги.

Оператор lifecell від початку російського вторгнення підтримує українців і цілодобово забезпечує своїм абонентам стабільний і доступний мобільний зв’язок.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна