lifecell спільно з YASNO інформуватиме абонентів про відключення електроенергії

23:30, 07.02.2023

Мобільний оператор lifecell розширює співпрацю з YASNO і пропонує своїм абонентам нову послугу – SMS-інформування про стабілізаційні та екстрені відключення електроенергії за групою користувача.

lifecell розширює співпрацю з YASNO й пропонує своїм абонентам безкоштовне SMS-нагадування про ймовірні стабілізаційні й екстрені відключення електроенергії в Києві.

Щоб замовити послугу, достатньо набрати *277#, обрати опцію «Активувати» та ввести номер групи енегроспоживання. У меню *277# також можна дізнатися свій номер групи за адресою та замовити сповіщення тільки про екстрені відключення електроенергії, у такому випадку SMS про стабілізаційні відключення не надходитимуть. Після активації SMS-сповіщення про стабілізаційні та екстрені відключення електроенергії будуть надходити з номера 277.

Наразі послугою можуть скористатися лише абоненти, які бажають отримувати сповіщення за адресою, що знаходиться у м. Київ.

Підтримання та відновлення електромережі потребує значних коштів, тож зараз як ніколи важливо вчасно сплачувати рахунки за електроенергію. Абоненти lifecell можуть легко робити це без комісій через платіжний застосунок Paycell. З його допомогою можна оплачувати з мобільного рахунку різні послуги, зокрема й комунальні. Після першої оплати будь-яких послуг на суму понад 100 грн lifecell нараховує абонентові 5 Гб мобільного трафіку. Щоб здійснити платіж через Paycell, треба:

  • у розділі «Сервіси» перейти в меню «Комунальні послуги»;
  • вибрати електропостачальника YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги»);
  • ввести номер особового рахунку;
  • вказати суму до сплати (від 1 до 4 000 грн);
  • підтвердити оплату.

Кошти будуть списані з мобільного рахунку абонента, додатково вводити реквізити банківської карти не треба. Квитанцію про успішну транзакцію клієнт одразу отримає на свою електронну пошту.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна