Лінійка Samsung Galaxy S23 використовуватиме лише Snapdragon

07:30, 29.07.2022

Зважаючи на все, Qualcomm щойно підтвердила нещодавні чутки про те, що лінійка Samsung Galaxy S23 може повністю або майже повністю спиратися на чіпсети Snapdragon.

На заході для інвесторів глава Qualcomm Кріштіану Амон (Cristiano Amon), відповідаючи на відповідне питання, висловився хоч і не прямо, але зрозуміло.

"Ви повинні думати про це так: Snapdragon буде підтримувати їх лінійку продуктів Galaxy, їх флагманські продукти Galaxy. І що я можу сказати на даний момент, так це те, що до угоди ми були на 75% на Galaxy S22. Ви повинні думати про те, що ми будемо набагато кращими на Galaxy S23 і далі.

Це багаторічна угода. І це... мабуть, це те, що я можу вам сказати. Ви повинні думати про те, що ми живимо їх пристрої по всьому світу."

Тобто, якщо зараз частка Snapdragon 8 Gen 1 у смартфонах лінійки Galaxy S22 становить 75%, то в лінійці Galaxy S23 вона буде набагато вищою. Тобто або 100% або близько того. І, складно сказати, наскільки вигідно буде для Samsung розробляти та випускати умовну SoC Exynos 2300, якщо її використовуватимуть у умовних 5% флагманських смартфонів компанії. Так що цілком можливо, що чутки про повний перехід на рішення Qualcomm були вірні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна