Малий бізнес в умовах відключення електрики частіше приймає оплату картками через мобільний Термінал

02:15, 18.12.2022

У листопаді в умовах аварійного відключення електрики, малий бізнес і підприємці частіше використовували для оплат товарів картками мобільний застосунок Термінал ПриватБанку. Як повідомив член правління банку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, за останній місяць кількість користувачів сервісу зросла на 25%. Кількість оплат безконтактними картками та гаджетами через Термінал у листопаді в порівнянні з жовтнем зросли на 30%.

“Коли немає електрики але є мобільний інтернет - Термінал є найбільш простим і доступним засобом оплачувати покупки картками та не відмовляти клієнтові у покупці, - говорить Євген Заіграєв. - Ще одним зручним засобом приймати безготівкові оплати, коли немає світла, є QR код з POS-терміналу в нашому телеграм-боті”.

Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити застосунок Термінал (https://privatbank.ua/business/terminal), зареєструватися за декілька хвилин та приймати до оплати картки будь-яких банків.

Також торговці на час відсутності енергопостачання можуть використовувати QR код свого POS-терміналу у смартфоні. Для цього треба зайти у телеграм-бот https://t.me/privatBank_acquiring_bot, натиснути QR для сплати та ввести мерчант терміналу (можна побачити на будь-якому чеку цього ж POS-термінала, починається на S, наприклад S1240RWZ). Для оплати покупцю достатньо відкрити Приват24, сканувати QR код продавця, ввести суму товару та підтвердити операцію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна