Перші результати пілотного проєкту «IT-студії» за першу чверть 2022-2023 навчального року

21:27, 09.12.2022

Проєкт «Оновлена інформатика – IT-студії» стартував у вересні. Долучились 50 шкіл, 70 вчителів та понад 3 тисячі учнів. Школи відібрали із 405 заявок на участь. У пілоті проєкту беруть участь провідні українські експерти, IT-кластери та ІТ-фахівці, щоб створити освітній контент, впровадити цифрові технології у викладання, навчання та оцінювання учнів.

Опитали про нові уроки інформатики вчителів шкіл та ділимося результатами:

  • учням цікаві уроки на 4.5 за 5-бальною шкалою,
  • матеріали відповідають очікуванням на 4.42 за 5-бальною шкалою,
  • 96% вчителів рекомендують нові уроки для використання,
  • електронні матеріали замінюють підручник у початковій школі на 50%, а в старшій від 70 до 100%.

Після завершення пілотного проєкту плануємо масштабувати курс на всі школи України та навчити цифрової грамотності понад мільйони учнів.

Пілотний проєкт «Оновлена інформатика – IT-студії» ініційовано Міністерством цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України в межах програми EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Нова пошта Глобал почала доставляти з інтернет-магазинів ЧехіїНова пошта Глобал почала доставляти з інтернет-магазинів Чехії04:57 06.12.2022

    Нова пошта Глобал запустила нову країну для онлайн-шопінгу – Чехію. Це вже 9 країна, з якої українці можуть купувати необхідні товари для дому, одяг популярних брендів та техніку, як-от Starlink, зарядні станції EcoFlow, безпосередньо у чеських онлайн-магазинах, в яких немає прямої доставки в Україну.

  • На Google Arts & Culture з’явився спеціальний розділ про УкраїнуНа Google Arts & Culture з’явився спеціальний розділ про Україну04:47 06.12.2022

    “Україна поруч” – це нова колекція на платформі Google Arts & Culture, яка демонструє непохитний дух України й дозволяє кожному досліджувати багату культуру й традиції нашої країни. На власній сторінці українська культура репрезентована чотирма розділами: Культура, Архітектура, Мистецтво та Природа.

  • Как настроить прием платежей на сайте?Как настроить прием платежей на сайте?20:18 02.12.2022

    Кросспэй – универсальная платежная система. Она объединяет доступные способы оплаты – криптовалютой, банковскими картами, электронными кошельками (ПейПал, ВебМани).


купить телефон в Одесі, Україна