Масові SMS-розсилки для бізнесу як джерело заявок

16:23, 02.04.2024

Вони надходять навіть туди, де немає Інтернету. Люди отримують їх незалежно від того, чи користуються вони певною платформою, застосунком або соціальною мережею. Мова про старі добрі SMS-розсилки — один із маркетингових інструментів, який стимулює продажі. 

СМС-розсилка для освітньої платформи

Сервіс SMS Club розповідає про декілька задач, які бізнес може розв’язати завдяки масовим повідомленням на мобільні телефони. 

Задача 1: «розбудити» стару авдиторію

Багатьом компаніям знайома ситуація, коли клієнтів у базі багато, але більшість із них «спить», тобто, ніяк не взаємодіє з вашим продуктом пів року і більше.

У такому разі можна нагадати про себе через персоналізовані повідомлення. Привід — ексклюзивні акційні пропозиції, наявність бонусів, дія яких закінчується тощо, участь у програмі лояльності тощо. 

До прикладу, одна з компаній, яка виготовляє прикраси, відправила персоналізовані, тобто, іменні повідомлення близько 5 тисячам клієнтам. Завдяки тільки цій розсилці вони отримали понад 200 замовлень. 

Підказка:

Нагадувати про себе варто НЕ часто, адже це може знизити цінність пропозиції і відповідно зменшити кількість лояльної авдиторії. 

А ще, не зайве вітати людей із Днем народження. Такі повідомлення можна налаштувати автоматично.  

Задача 2: залучити нових користувачів

Розширення кола постійних замовників — це завжди задача із зірочкою. Проте грамотне СМС здатне привернути увагу до вашого продукту, дарма, що у повідомленнях обсяг обмежується 70 знаками.

Найпростіше — розсилка промоповідомлень щодо акцій чи знижок до святкових подій (Дня програміста, Дня любителів серпокрильців тощо). Через сервіс SMS Club легко відправляється до 3 тисяч повідомлень на одну секунду.

Підказка:

До повідомлення можна включити промо-слово. Завдяки цьому легше відстежити ефективність такого виду розсилки.

Задача 3: взаємодіяти з клієнтами у різних країнах 

Компанія терміново шукала персонал для сезонної роботи в одній з країн ЄС. База зацікавлених була чималою. Утім, обдзвонювати тисячі людей, які на цю мить перебуває в Україні, Польщі, Німеччині, Італії тощо — марна трата часу. 

sms-розсилка

SMS Club відправляє повідомлення на мережі 1 тисячі мобільних операторів у 160 країнах. Цей фактор у даному разі й відіграв свою роль. Із загальної кількості зацікавлених на повідомлення відгукнулися саме ті, хто був готовий стати до роботи. 

Підказка:

Скористайтеся каскадними надсиланнями повідомлень у Viber та СМС. Це збільшує ймовірність, що людина точно отримає повідомлення і відгукнеться, якщо пропозиція для неї цікава. 

А ще, обов’язково ознайомтеся з правилами міжнародних СМС повідомлень. Серед них — заборона на відправку повідомлень вночі, наявність згоди клієнта на отримання таких сповіщень тощо.

Задача 4: поліпшити якість комунікації з клієнтом 

Один зі стандартних видів SMS — так звані транзакційні повідомлення, через які клієнт дізнається про статус покупки. Так, вони не є джерелом заявок напряму. Але опосередковано впливають на загальне враження. 

Приміром, один із молодих магазинів одягу зіткнувся з проблемою, що клієнти робили замовлення тільки один раз. Опитування показало, що точкою напруги була відсутність своєчасного зворотного зв’язку. Налаштування сповіщень допомогло розв'язати цю проблему. 

Підказка:

Слідкуйте за тим, щоби повідомлення були грамотними. Звісно, що від помилок та хибодруків не застрахований ніхто, але це теж елемент поваги до клієнта.  

Висновки:

 Розсилки для бізнесу легко сегментуються та налаштовуються під цільові авдиторії. Звернувшись до послуг профільної платформи SMS Club ви отримуєте можливість автоматично:

  • створювати СМС-повідомлення;

  • планувати і надсилати відправлення у оптимальний час;

  • перевіряти активність номеру (погодьтеся, що відправляти повідомлення абоненту, який не користується номером — не варто);

  • бачити аналітику й робити висновки щодо ефективності розсилок.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна